Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahirspor Galatasaray S.K 1905
v32 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 15.8
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Erdin is nu in balbezit. Clemente rent richting de bal. Erdin is nu in balbezit. Erdin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Vameşu met een sublieme pass. Erdin rent richting de bal. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 1:0

9e minuut.
Inworp. Chatzakis met de inworp. Yediyüz is nu in balbezit. Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Yazgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdin is nu in balbezit. Erdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 2:0

13e minuut.
Alli heeft problemen om de bal te vangen. Tunçboyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli onderschept slim de pass. Alli geeft de bal voor. Topaloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Clemente met een sublieme pass. Yedigenç onderschept slim de pass. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. İlkadım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 3:0

16e minuut.
Chatzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzakis probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. İlkadım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 4:0

18e minuut.
Yazgan geeft de bal voor. Alli is nu in balbezit. Alli geeft een hoge lob. Erdin kan de bal niet met de borst controleren. Erdin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Alli rent richting de bal. Alli probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yedigenç de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 5:0

23e minuut.
Erdin onderschept slim de pass. Erdin draait met de bal, schiet en ... Yazgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 6:0

27e minuut.
Yediyüz rent richting de bal. Chatzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzakis geeft de bal voor. Erdin rent richting de bal. Erdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 7:0

29e minuut.
Tunçboyalı speelt de bal door. Alli geeft een lange en hoge pass. Clemente rent richting de bal. Erdin is nu in balbezit. Erdin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Alaca de bal. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 8:0

34e minuut.
Daar is Csobánki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csobánki met een sublieme pass. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 9:0

36e minuut.
Süllü kan de bal niet met de borst controleren. Süllü probeert naar een medespeler te passen. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin draait met de bal, schiet en ... İlkadım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 10:0

38e minuut.
Clemente probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu passt de bal in één keer door. Erdin heeft problemen om de bal te vangen. Erdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. İlkadım trapt de bal weg van het doel. Clemente kopt de bal weg. Csobánki rent richting de bal. Csobánki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. İlkadım trapt de bal weg van het doel. Csobánki kopt de bal weg. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel. İlkadım bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Akdoğan kopt de bal weg. Klungelig pakt Roldán de bal. Roldán geeft de bal voor. Erdin is nu in balbezit. Erdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 19%, Galatasaray S.K 1905 81%.
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 11:0

52e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal met de wreef. Yedigenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Erdin heeft problemen om de bal te vangen. Erdin passt de bal in één keer door. Topaloğlu rent richting de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 12:0

58e minuut.
Chatzakis met de inworp. Akköprü rent richting de bal. İlkadım geeft een hoge lob. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Clemente rent richting de bal. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Csobánki probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
İlkadım met een harde bal richting middenveld. Daar is Alli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Clemente de bal. Clemente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
İlkadım met een sublieme pass. Inworp. Chatzakis met een snelle inworp. Clemente is nu in balbezit. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chatzakis rent richting de bal. Chatzakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yazgan de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 13:0

66e minuut.
Tunçboyalı rent richting de bal. Erdin verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin is nu in balbezit. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Erdin geeft een lange en hoge pass. İlkadım speelt de bal door. Vameşu kopt de bal weg. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap. İlkadım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Topaloğlu de bal. Erdin rent richting de bal. Erdin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Alli onderschept slim de pass. Alli geeft de bal voor. Chatzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzakis geeft een lange en hoge pass. Erdin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Inworp. Chatzakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topaloğlu speelt de bal door. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ... İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Topaloğlu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Csobánki speelt de bal door. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal zonder na te denken. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Yedigenç geeft een hoge lob. Delicati kopt de bal weg. Clemente controleert de bal met de borst. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 14:0

86e minuut.
Yazgan trapt de bal weg. Vameşu kopt de bal weg. Klungelig pakt Alaca de bal. Erdin is nu in balbezit. Erdin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Topaloğlu rent richting de bal. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Erdin rent richting de bal. Erdin haalt uit met een fantastische trap. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Yedigenç geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chatzakis met de inworp. Clemente rent richting de bal. Clemente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 10%, Galatasaray S.K 1905 90%.
mahirspor - Galatasaray S.K 1905 14:0