Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray S.K 1905 mahirspor
Normal Tactiek v32
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Topaloğlu geeft een lange en hoge pass. Erdin rent richting de bal. Clemente is nu in balbezit. Clemente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Vameşu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Csobánki de bal. Csobánki speelt de bal door. Erdin is nu in balbezit. Erdin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... İlkadım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:1

8e minuut.
Topaloğlu passt de bal met de wreef. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki speelt de bal door. Erdin rent richting de bal. Erdin schiet op doel. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

10e minuut.
Alaca is nu in balbezit. Erdin verovert de bal door een tackle van achteren. Yedigenç is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Csobánki speelt de bal door. Yedigenç kan de bal niet met de borst controleren. Akköprü met een sublieme pass. Chatzakis geeft de bal voor. Erdin springt en kopt de bal. İlkadım bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Erdin de bal. Görmez is nu in balbezit. Erdin verovert de bal door een tackle van achteren. Erdin draait met de bal, schiet en ... İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:3

17e minuut.
Klungelig pakt Alaca de bal. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Erdin de bal. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chatzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzakis probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu met een sublieme pass. Erdin is nu in balbezit. Erdin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:4

20e minuut.
Clemente rent richting de bal. Clemente speelt de bal door. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... İlkadım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:5

21e minuut.
Daar is Tunçboyalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente rent richting de bal. Görmez is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente draait met de bal, schiet en ... İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Csobánki met een sublieme pass. Chatzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzakis passt de bal met de wreef. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Topaloğlu de bal. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Alaca is nu in balbezit. Clemente onderschept slim de pass. Clemente speelt de bal door. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Clemente probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chatzakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzakis met een sublieme pass. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:6

38e minuut.
Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu passt de bal in één keer door. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu passt de bal in één keer door. Yazgan rent richting de bal. Erdin onderschept slim de pass. Erdin schiet op doel. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Yedigenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:7

41e minuut.
Topaloğlu probeert naar een medespeler te passen. Erdin is nu in balbezit. Erdin passt de bal met de wreef. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray S.K 1905 83%, mahirspor 17%.
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:7

46e minuut.
Erdin speelt de bal door. Alli rent richting de bal. Alli probeert naar een medespeler te passen. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:8

50e minuut.
Klungelig pakt Topaloğlu de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal met de wreef. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin draait met de bal, schiet en ... İlkadım kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:9

50e minuut.
Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu passt de bal zonder na te denken. Clemente is nu in balbezit. Clemente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Görmez is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente met een sublieme pass. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Buitenspel voor Altınkapı. Goede buitenspelval van de verdediging. Alli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yedigenç is nu in balbezit. Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. İlkadım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chatzakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erdin krijgt zijn hoofd ertegen. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:10

59e minuut.
Vameşu is nu in balbezit. Vameşu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yazgan de bal. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Clemente passt de bal in één keer door. Csobánki rent richting de bal. Csobánki probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Yedigenç geeft een hoge lob. Inworp. Chatzakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erdin is nu in balbezit. Erdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:11

65e minuut.
Clemente probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Topaloğlu de bal. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:12

67e minuut.
Tunçboyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Vameşu passt de bal zonder na te denken. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel. İlkadım kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Altınkapı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Küçükyılmaz komt het veld opgelopen. Csobánki neemt de hoekschop. Erdin rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csobánki neemt de hoekschop. Erdin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
İlkadım trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vameşu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. İlkadım trapt de bal weg van het doel. Chatzakis kopt de bal weg. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu schiet op doel. İlkadım bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:13

74e minuut.
Alli probeert de bal met de borst te controleren. Alli geeft de bal voor. Erdin is nu in balbezit. Erdin haalt uit met een fantastische trap. İlkadım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:14

76e minuut.
Klungelig pakt Alaca de bal. Csobánki met een sublieme pass. Erdin is nu in balbezit. Erdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chatzakis kopt de bal weg. Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal met de wreef. Erdin rent richting de bal. Erdin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli passt de bal zonder na te denken. Chatzakis probeert naar een medespeler te passen. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
İlkadım speelt de bal door. Alli is nu in balbezit. Alli passt de bal met de wreef. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. İlkadım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente passt de bal zonder na te denken. Erdin rent richting de bal. Erdin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:15

82e minuut.
Clemente onderschept slim de pass. Clemente met een sublieme pass. Erdin is nu in balbezit. Erdin haalt uit met een fantastische trap. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:16

83e minuut.
Clemente onderschept slim de pass. Clemente passt de bal in één keer door. Csobánki rent richting de bal. Csobánki geeft de bal voor. Topaloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:17

85e minuut.
Erdin probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:18

87e minuut.
Vameşu met een sublieme pass. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu passt de bal in één keer door. Erdin is nu in balbezit. Erdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:19

90e minuut.
Daar is Vameşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vameşu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Csobánki de bal. Csobánki geeft een hoge lob. Yedigenç heeft problemen om de bal te vangen. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray S.K 1905 89%, mahirspor 11%.
Galatasaray S.K 1905 - mahirspor 0:19