Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya evranspor
Türkiyem Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 17.8
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Delmotte rent richting de bal. Delmotte geeft een hoge lob. Büyükgöz rent richting de bal. Kogut is nu in balbezit. Kogut schiet op doel. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 1:0

2e minuut.
Kogut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adamas komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Dombai passt de bal zonder na te denken. Daar is Adamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis geeft een hoge lob. Büyükgöz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 2:0

5e minuut.
Dombai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombai geeft de bal voor. İzmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas rent richting de bal. Adamas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Adamas rent richting de bal. Göksel verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakidis geeft de bal voor. Büyükgöz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 3:0

8e minuut.
Delmotte probeert naar een medespeler te passen. Göksel is nu in balbezit. Dombai is nu in balbezit. Dombai geeft een hoge lob. Büyükgöz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 4:0

13e minuut.
Adamas probeert naar een medespeler te passen. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Büyükgöz. Ülkü raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ülkü kan niet meer verder spelen. Tokatlıoğlu komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Delmotte speelt de bal door. Moustakidis met een sublieme pass. Adamas is nu in balbezit. Adamas geeft een hoge lob. Daar is Tokatlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Adamas controleert de bal met de borst. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... İzmirli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kırkalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 5:0

18e minuut.
Altuğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Altuğlu passt de bal zonder na te denken. İzmirli is nu in balbezit. Büyükgöz onderschept slim de pass. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 6:0

22e minuut.
Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz passt de bal in één keer door. Delmotte probeert naar een medespeler te passen. Adamas is nu in balbezit. Adamas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Açıkgöz rent richting de bal. Moustakidis onderschept slim de pass. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 7:0

24e minuut.
Altuğlu passt de bal zonder na te denken. Büyükgöz rent richting de bal. Adamas is nu in balbezit. Adamas haalt uit met een fantastische trap. İzmirli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dombai zal de hoekschop nemen. Büyükgöz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Adamas rent richting de bal. Adamas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Tokatlıoğlu de bal. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 8:0

30e minuut.
Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec geeft de bal voor. Klungelig pakt İzmirli de bal. Adamas rent richting de bal. Adamas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adamas rent richting de bal. Adamas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 9:0

32e minuut.
Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis passt de bal met de wreef. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz schiet op doel. Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 10:0

37e minuut.
Kağıtçı rent richting de bal. Moustakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 11:0

38e minuut.
Adamas verovert de bal door een tackle van achteren. Dombai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Büyükgöz de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Daar is Czerniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerniec speelt de bal door. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz schiet op doel. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dombai probeert naar een medespeler te passen. Adamas rent richting de bal. Adamas haalt uit met een fantastische trap. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 12:0

45e minuut.
Kağıtçı geeft een lange en hoge pass. Czerniec kopt de bal weg. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz schiet op doel. Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 19%, evranspor 81%.
Yeni Malatya - evranspor 13:0

50e minuut.
Dombai verovert de bal door een tackle van achteren. Dombai geeft de bal voor. Moustakidis rent richting de bal. Adamas is nu in balbezit. Adamas geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Büyükgöz de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kırkalmaz met een harde bal richting middenveld. Moustakidis kopt de bal weg. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 14:0

55e minuut.
Adamas rent richting de bal. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 15:0

59e minuut.
Daar is Czerniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerniec passt de bal in één keer door. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz schiet op doel. Tokatlıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

61e minuut.
Kağıtçı is nu in balbezit. Moustakidis onderschept slim de pass. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Adamas is nu in balbezit. Moustakidis rent richting de bal. Moustakidis passt de bal met de wreef. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
İzmirli is nu in balbezit. İzmirli geeft de bal voor. Inworp. Dombai met een snelle inworp. Moustakidis geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 16:0

77e minuut.
Adamas heeft problemen om de bal te vangen. İzmirli is nu in balbezit. Büyükgöz onderschept slim de pass. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 17:0

80e minuut.
Tokatlıoğlu neemt vlug de vrije trap. Dombai is nu in balbezit. Dombai passt de bal in één keer door. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 18:0

83e minuut.
Dombai met een sublieme pass. Adamas probeert de bal met de borst te controleren. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Büyükgöz de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Klungelig pakt Adamas de bal. Dombai is nu in balbezit. Dombai passt de bal zonder na te denken. Moustakidis rent richting de bal. Moustakidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Dombai is nu in balbezit. Moustakidis geeft een lange en hoge pass. Adamas is nu in balbezit. Adamas geeft een hoge lob. Büyükgöz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - evranspor 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 14%, evranspor 86%.
Yeni Malatya - evranspor 19:0