Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
evranspor Yeni Malatya
Normal Tactiek Türkiyem
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 45.6
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Göksel probeert de bal aan de voet te houden. Czerniec kopt de bal weg. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz schiet op doel. Kırkalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:1

3e minuut.
Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut geeft een lange en hoge pass. Czerniec geeft een hoge lob. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz schiet op doel. Kırkalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

4e minuut.
Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte probeert naar een medespeler te passen. Dombai speelt de bal door. Kogut rent richting de bal. Kogut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
İzmirli trapt de bal weg. Dombai kopt de bal weg. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz schiet op doel. Göksel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czerniec zal de hoekschop nemen. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:2

11e minuut.
Czerniec is nu in balbezit. Czerniec passt de bal zonder na te denken. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz heeft problemen om de bal te vangen. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:3

13e minuut.
Ötmez geeft een lange en hoge pass. Kogut kopt de bal weg. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:4

15e minuut.
Şahbazlı rent richting de bal. Şahbazlı speelt de bal door. Aydan speelt de bal door. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:5

17e minuut.
Czerniec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Büyükgöz de bal. Göksel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Büyükgöz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Büyükgöz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:6

19e minuut.
Dombai verovert de bal door een tackle van achteren. Dombai probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:7

22e minuut.
Czerniec passt de bal met de wreef. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:8

27e minuut.
Kogut kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Göksel de bal onder controle te krijgen. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:9

29e minuut.
Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kogut de bal. Kogut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:10

32e minuut.
Moustakidis rent richting de bal. Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec passt de bal met de wreef. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 0:11

37e minuut.
Czerniec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delmotte de bal. Delmotte passt de bal in één keer door. Moustakidis geeft een lange en hoge pass. Büyükgöz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Kırkalmaz met een sublieme pass. Delmotte kopt de bal weg. Açıkgöz probeert de bal met de borst te controleren. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Kırkalmaz trapt de bal weg. Ölker speelt de bal door. Altuğlu is nu in balbezit. Altuğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 1:11

40e minuut.
Dombai is nu in balbezit. Dombai speelt de bal door. Zincirkıran rent richting de bal. Büyükgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 78%, Yeni Malatya 22%.
evranspor - Yeni Malatya 1:11

49e minuut.
Büyükgöz kan de bal niet met de borst controleren. İzmirli rent richting de bal. İzmirli geeft een lange en hoge pass. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 1:12

51e minuut.
İzmirli is nu in balbezit. İzmirli geeft de bal voor. Dombai kopt de bal weg. Büyükgöz heeft problemen om de bal te vangen. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Aydan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut onderschept slim de pass. İzmirli is nu in balbezit. Kogut verovert de bal door een tackle van achteren. Kogut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dombai neemt de hoekschop. Büyükgöz springt en kopt de bal. Göksel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 1:13

55e minuut.
Altuğlu probeert de bal aan de voet te houden. Boháček is nu in balbezit. Boháček speelt de bal door. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kogut rent richting de bal. Kogut schiet op doel. Kırkalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 1:14

57e minuut.
Dombai heeft problemen om de bal te vangen. Dombai geeft de bal voor. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz onderschept slim de pass. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 1:15

61e minuut.
Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Kogut is nu in balbezit. Kogut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 1:16

62e minuut.
Kağıtçı passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dombai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kağıtçı onderschept slim de pass. Dombai onderschept slim de pass. Dombai met een sublieme pass. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dombai kopt de bal weg. Daar is Kogut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogut speelt de bal door. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dombai passt de bal in één keer door. Kogut rent richting de bal. Kogut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Büyükgöz de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dombai met een snelle inworp. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis geeft een hoge lob. Büyükgöz krijgt zijn hoofd ertegen. Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ölker kopt de bal weg. Dombai speelt de bal door. Klungelig pakt Czerniec de bal. Czerniec geeft de bal voor. Kogut maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kırkalmaz trapt de bal weg. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dombai is nu in balbezit. Dombai met een sublieme pass. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 1:17

80e minuut.
Moustakidis speelt de bal door. Kogut is nu in balbezit. Kogut passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Büyükgöz de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kogut kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Göksel de bal onder controle te krijgen. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 1:18

84e minuut.
Altuğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ölker de bal. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte speelt de bal door. Dombai speelt de bal door. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Yeni Malatya 1:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 76%, Yeni Malatya 24%.
evranspor - Yeni Malatya 1:19