Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mosmorfosfor Turk Hooligans FC
Second D Tactiek 4312 hooligans
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 29.7
very good Schieten average
good Passen poor
solid Verdedigen weak


5e minuut.
N`Gotty is nu in balbezit. N`Gotty geeft een lange en hoge pass. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel. Botezan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 1:0

13e minuut.
Čačić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Başoğlu met de inworp. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bahilda rent richting de bal. Bahilda passt de bal zonder na te denken. N`Gotty is nu in balbezit. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. N`Gotty met de inworp. Petercini met een sublieme pass. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Botezan bokst de bal weg.

18e minuut.
Iscru rent richting de bal. Plafko verovert de bal door een tackle van achteren. Plafko met een sublieme pass. Petercini is nu in balbezit. Petercini haalt uit met een fantastische trap. Botezan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Başoğlu is nu in balbezit. Plafko verovert de bal door een tackle van achteren. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda geeft een hoge lob. Zaorski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
N`Gotty geeft een hoge lob. Petercini heeft problemen om de bal te vangen. Cook rent richting de bal. Zaorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
N`Gotty geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plafko de bal. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaorski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ligthart geeft de bal voor. Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini onderschept slim de pass. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Plafko verovert de bal door een tackle van achteren. Plafko geeft een hoge lob. Cook kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaorski de bal. Zaorski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Čačić rent richting de bal. Čačić geeft een lange en hoge pass. Belenardıç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaorski rent richting de bal. Zaorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 21%, Turk Hooligans FC 79%.
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 2:0

46e minuut.
Petercini passt de bal met de wreef. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda passt de bal met de wreef. Zaorski rent richting de bal. Zaorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 3:0

59e minuut.
Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini onderschept slim de pass. Petercini passt de bal met de wreef. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Iscru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Čačić de bal. Čačić geeft de bal voor. Daar is Zaorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaorski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Plafko geeft de bal voor. Botezan speelt de bal door. Čačić kopt de bal weg. Zaorski is nu in balbezit. Zaorski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Buitenspel voor Cook. Goede buitenspelval van de verdediging. Cieśliński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Buitenspel voor Zaorski. Goede buitenspelval van de verdediging. Mutu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Čačić geeft een lange en hoge pass. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 4:0

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Botezan niet meer kan verder spelen. Aktaroğlu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Cieśliński de bal. Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ... Aktaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 5:0

79e minuut.
Petercini is nu in balbezit. Petercini passt de bal met de wreef. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel. Aktaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 6:0

83e minuut.
Burrati is nu in balbezit. Hergül begaat een overtreding. Burrati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hergül heeft problemen om de bal te vangen. Petercini komt bij de bal en schiet. Aktaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 7:0

85e minuut.
Hergül is nu in balbezit. Hergül geeft een lange en hoge pass. Petercini geeft de bal voor. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bahilda met een sublieme pass. Plafko is nu in balbezit. Plafko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cook de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 8:0

89e minuut.
Zaorski passt de bal zonder na te denken. Petercini probeert de bal met de borst te controleren. Petercini geeft de bal voor. Cook springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 20%, Turk Hooligans FC 80%.
Mosmorfosfor - Turk Hooligans FC 9:0