Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turk Hooligans FC Mosmorfosfor
4312 hooligans Tactiek First_05_d
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
28.5 gemiddelde waardering 47.3
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Güneşoğlu rent richting de bal. Čačić onderschept slim de pass. Čačić geeft een hoge lob. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:1

6e minuut.
Özdeş rent richting de bal. Szczerbal onderschept slim de pass. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ... Aktaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

9e minuut.
Petercini is nu in balbezit. Petercini passt de bal met de wreef. Szczerbal is nu in balbezit. Bahilda is nu in balbezit. Bahilda draait met de bal, schiet en ... Aktaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:2

16e minuut.
Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çıkıkçı de bal. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Aktaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Čačić neemt vlug de vrije trap. Petercini kopt de bal weg. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:3

20e minuut.
Szczerbal probeert naar een medespeler te passen. Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal in één keer door. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:4

23e minuut.
Karacan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahilda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moczybród speelt de bal door. Cieśliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Moczybród onderschept slim de pass. Moczybród passt de bal zonder na te denken. Petercini speelt de bal door. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap. Aktaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:5

27e minuut.
Hergül bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal met de wreef. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Aktaroğlu bokst de bal weg.

29e minuut.
Cieśliński speelt de bal door. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini passt de bal in één keer door. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. Aktaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Klungelig pakt Szczerbal de bal. Bahilda rent richting de bal. Bahilda passt de bal met de wreef. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda passt de bal met de wreef. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:6

43e minuut.
Petercini passt de bal in één keer door. Bahilda rent richting de bal. Bahilda met een sublieme pass. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Ligthart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşoğlu onderschept slim de pass. Daar is Güneşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. Wałkarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turk Hooligans FC 79%, Mosmorfosfor 21%.
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:6

46e minuut.
Klungelig pakt Alyanak de bal. Čačić geeft een hoge lob. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Aktaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:7

48e minuut.
Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda passt de bal in één keer door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Aktaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:8

50e minuut.
Inworp. Külcü komt het veld opgelopen. Susuzoğlu komt het veld opgelopen. Hurubeş komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Özdeş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahilda met een snelle inworp. Moczybród rent richting de bal. Moczybród geeft een hoge lob. Hurubeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ligthart verovert de bal door een tackle van achteren. Ligthart geeft een lange en hoge pass. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Özdeş de bal onder controle te krijgen. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński passt de bal in één keer door. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Moczybród verovert de bal door een tackle van achteren. Moczybród met een sublieme pass. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. Hurubeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:9

61e minuut.
Karacan geeft de bal voor. Ligthart is nu in balbezit. Ligthart passt de bal met de wreef. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Napoli komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bahilda rent richting de bal. Bahilda passt de bal zonder na te denken. Napoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Napoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:10

74e minuut.
Çıkıkçı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarasenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahilda rent richting de bal. Bahilda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród passt de bal met de wreef. Petercini rent richting de bal. Petercini haalt uit met een fantastische trap. Hurubeş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:11

82e minuut.
Ligthart geeft een hoge lob. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński passt de bal met de wreef. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cieśliński geeft een hoge lob. Hurubeş bokst de bal weg. Napoli is nu in balbezit. Napoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:12

84e minuut.
Petercini heeft problemen om de bal te vangen. Moczybród rent richting de bal. Moczybród passt de bal in één keer door. Napoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Napoli schiet op doel. Hurubeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Elyıkar geeft een hoge lob. Bahilda is nu in balbezit. Bahilda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Çıkıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Bahilda rent richting de bal. Napoli is nu in balbezit. Napoli draait met de bal, schiet en ... Hurubeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turk Hooligans FC 73%, Mosmorfosfor 27%.
Turk Hooligans FC - Mosmorfosfor 0:13