Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afyon Bld. Yakasenek spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Demir met een snelle inworp. Ertemgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kemaoğlu ... Strafschop! Kemaoğlu krijgt een gele kaart. Ertemgöz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ertemgöz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Yağmurca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Yakasenek spor 1:0

8e minuut.
Ulueren is nu in balbezit. Ümitoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ümitoğlu geeft een lange en hoge pass. Beştaş probeert de bal aan de voet te houden. Beştaş schiet op doel. Yağmurca bokst de bal weg.

27e minuut.
Aykaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aykaç probeert naar een medespeler te passen. Kızılkan speelt de bal door. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Beştaş is nu in balbezit. Lut onderschept slim de pass. Lut passt de bal met de wreef. Ertemgöz heeft problemen om de bal te vangen. Ertemgöz draait met de bal, schiet en ... Yağmurca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ulueren onderschept slim de pass. Kemaoğlu rent richting de bal. Ulueren maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ulueren naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 44%, Yakasenek spor 56%.
Afyon Bld. - Yakasenek spor 1:0

65e minuut.
Ertemgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertemgöz geeft de bal voor. Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir passt de bal met de wreef. Lut heeft problemen om de bal te vangen. Yağmurca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Aykaç speelt de bal door. Ümitoğlu rent richting de bal. Ümitoğlu speelt de bal door. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Afyon Bld. - Yakasenek spor 1:1

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sev met een harde bal richting middenveld. Kemaoğlu kopt de bal weg. Ümitoğlu rent richting de bal. Ümitoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Yakasenek spor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 68%, Yakasenek spor 32%.
Afyon Bld. - Yakasenek spor 1:2