Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor1963 Daçka FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Altınat speelt de bal door. Taşkın rent richting de bal. Taşkın geeft de bal voor. Hoca rent richting de bal. Hoca schiet op doel. Ayyıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Daçka FC 0:1

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alibey neemt de hoekschop. Çulcuoğlu kopt de bal weg. Esiralan heeft problemen om de bal te vangen. Esiralan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1963 40%, Daçka FC 60%.
Bursaspor1963 - Daçka FC 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Şahintuğ de bal. Reyhanlı is nu in balbezit. Reyhanlı passt de bal met de wreef. Geyik is nu in balbezit. Geyik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Şahintuğ bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyhanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Reyhanlı passt de bal in één keer door. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bursaspor1963 - Daçka FC 1:1

58e minuut.
Kesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Geyik is nu in balbezit. Geyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Daçka FC 2:1

63e minuut.
Çığırtkan met een harde bal richting middenveld. Durak kopt de bal weg. Geyik rent richting de bal. Geyik schiet op doel. Diyadin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Teneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teneke passt de bal zonder na te denken. Çulcuoğlu geeft een hoge lob. Reyhanlı rent richting de bal. Reyhanlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Geyik springt en kopt de bal. Diyadin bokst de bal weg.

69e minuut.
Taşkın passt de bal zonder na te denken. Daar is Altınat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınat speelt de bal door. Daar is Hoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoca schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Altınat rent richting de bal. Altınat geeft een lange en hoge pass. Çulcuoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Taşkın rent richting de bal. Taşkın geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1963 40%, Daçka FC 60%.
Bursaspor1963 - Daçka FC 2:1