Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mosmorfosfor Time Travel
First_05_d Tactiek travel
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
46.4 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen average


5e minuut.
Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda speelt de bal door. Petercini is nu in balbezit. Petercini draait met de bal, schiet en ... Söğütçü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Time Travel 1:0

6e minuut.
Ligthart met een sublieme pass. Moczybród probeert naar een medespeler te passen. Čačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čačić geeft de bal voor. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Time Travel 2:0

10e minuut.
Cieśliński passt de bal met de wreef. Petercini met een sublieme pass. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Time Travel 3:0

11e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Özdemir is nu in balbezit. Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Time Travel 4:0

15e minuut.
Bölemen speelt de bal door. Bulkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bahilda is nu in balbezit. Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Cemre rent richting de bal. Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Söğütçü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook rent richting de bal. Özdemir geeft de bal voor. Tarasenko rent richting de bal. Tarasenko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ligthart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligthart geeft de bal voor. Cieśliński speelt de bal door. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moczybród geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Çopan de bal onder controle te krijgen. Cieśliński geeft een hoge lob. Bulkan kopt de bal weg. Daar is Çallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Petercini rent richting de bal. Petercini geeft de bal voor. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. Söğütçü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Time Travel 5:0

39e minuut.
Szczerbal is nu in balbezit. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 27%, Time Travel 73%.
Mosmorfosfor - Time Travel 5:0

48e minuut.
Buitenspel voor Türkay. Goede buitenspelval van de verdediging. Riemel neemt vlug de vrije trap. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Söğütçü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Time Travel 6:0

56e minuut.
Klungelig pakt Cook de bal. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród passt de bal zonder na te denken. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tokur rent richting de bal. Petercini verovert de bal door een tackle van achteren. Petercini passt de bal met de wreef. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. Söğütçü maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród geeft een hoge lob. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Söğütçü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Time Travel 7:0

81e minuut.
Klungelig pakt Çopan de bal. Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Bahilda met een sublieme pass. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Çallı geeft de bal voor. Petercini kopt de bal weg. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Söğütçü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Time Travel 8:0

85e minuut.
Gümüşel rent richting de bal. Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel geeft een lange en hoge pass. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Moczybród onderschept slim de pass. Moczybród met een sublieme pass. Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal onderschept slim de pass. Szczerbal schiet op doel. Söğütçü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Elalmaz is nu in balbezit. Cieśliński verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśliński passt de bal in één keer door. Petercini rent richting de bal. Petercini draait met de bal, schiet en ... Söğütçü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Time Travel 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 19%, Time Travel 81%.
Mosmorfosfor - Time Travel 9:0