Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daçka FC Yakasenek spor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Altıntaş geeft een lange en hoge pass. Erdoğan rent richting de bal. Erdoğan passt de bal in één keer door. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu schiet op doel. Diyadin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

6e minuut.
Osmanlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ümitoğlu. Osmanlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osmanlı met een snel genomen vrije trap. Hoca kopt de bal weg. Cümbüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkın schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Erdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınat verovert de bal door een tackle van achteren. Altınat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Esiralan de bal. Esiralan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daçka FC 55%, Yakasenek spor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daçka FC - Yakasenek spor 0:0

48e minuut.
Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibey is nu in balbezit. Met opzet legt Zanoğlu zijn tegenspeler op de grond. Zanoğlu krijgt een gele kaart. Alibey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şahintuğ met een snel genomen vrije trap. Hoca is nu in balbezit. Hoca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Şahintuğ rent richting de bal. Altınat bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınat passt de bal met de wreef. Hoca is nu in balbezit. Hoca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cümbüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınat onderschept slim de pass. Altınat met een sublieme pass. Hoca is nu in balbezit. Hoca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Uğurlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badem probeert naar een medespeler te passen. Hoca is nu in balbezit. Hoca haalt uit met een fantastische trap. Tuğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Badem verovert de bal door een tackle van achteren. Badem met een sublieme pass. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoca haalt uit met een fantastische trap. Uğurlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zanoğlu speelt de bal door. Gürsakal rent richting de bal. Gürsakal geeft een lange en hoge pass. Erdoğan is nu in balbezit. Erdoğan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Altınat speelt de bal door. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lut bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoca onderschept slim de pass. Hoca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daçka FC 38%, Yakasenek spor 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daçka FC - Yakasenek spor 0:0