Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Time Travel Turk Hooligans FC
travel Tactiek 4312 hooligans
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 27.8
average Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Çıkıkçı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulkan met de inworp. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hurubeş is nu in balbezit. Bölemen verovert de bal door een tackle van achteren. Bölemen passt de bal zonder na te denken. Türkay rent richting de bal. Türkay draait met de bal, schiet en ... Aktaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elalmaz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Gümüşel de bal. Türkay is nu in balbezit. Türkay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Elyıkar onderschept slim de pass. Elyıkar geeft een lange en hoge pass. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Turk Hooligans FC 0:1

21e minuut.
Özdeş rent richting de bal. Özdeş passt de bal zonder na te denken. Güneşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel schiet op doel. Aktaroğlu bokst de bal weg.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Cemre de bal onder controle te krijgen. Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak met een sublieme pass. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Turk Hooligans FC 0:2

28e minuut.
Külcü onderschept slim de pass. Yeneralp is nu in balbezit. Külcü schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yeneralp roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yeneralp kan niet meer verder spelen. Özdemir komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Güneşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Çallı is nu in balbezit. Çallı geeft een hoge lob. Türkay rent richting de bal. Türkay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Turk Hooligans FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Travel 47%, Turk Hooligans FC 53%.
Time Travel - Turk Hooligans FC 1:2

56e minuut.
Tokur is nu in balbezit. Tokur passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bölemen de bal onder controle te krijgen. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Time Travel - Turk Hooligans FC 2:2

58e minuut.
Çıkıkçı geeft een hoge lob. Elalmaz rent richting de bal. Hurubeş begaat een overtreding. Elalmaz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Hergül de bal onder controle te krijgen. Gümüşel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Güneşoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Elyıkar kan de bal niet met de borst controleren. Tokur onderschept slim de pass. Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşel verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşel schiet op doel. Aktaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Türkay rent richting de bal. Türkay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Turk Hooligans FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Travel 42%, Turk Hooligans FC 58%.
Time Travel - Turk Hooligans FC 3:2