Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afyon Bld. Daçka FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Erbaş probeert de bal aan de voet te houden. Altınat is nu in balbezit. Erbaş begaat een overtreding. Erbaş krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hiçyanılmaz met een snelle inworp. Ertemgöz is nu in balbezit. Ertemgöz met een sublieme pass. Beştaş rent richting de bal. Beştaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Daçka FC 1:0

18e minuut.
Demir passt de bal zonder na te denken. Altıntaş is nu in balbezit. Beştaş onderschept slim de pass. Beştaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Daçka FC 2:0

28e minuut.
Daar is Sev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoca verovert de bal door een tackle van achteren. Hoca schiet op doel. Hastürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezgeç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Daçka FC 2:1

35e minuut.
Erbaş rent richting de bal. Demir probeert naar een medespeler te passen. Ertemgöz is nu in balbezit. Ertemgöz haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Daçka FC 3:1

36e minuut.
Ertemgöz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ulueren komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Altınat met een sublieme pass. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş rent richting de bal. Hoca onderschept slim de pass. Hoca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 54%, Daçka FC 46%.
Afyon Bld. - Daçka FC 3:1

59e minuut.
Erbaş speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esiralan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkın geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Çığırtkan kopt de bal weg. Hiçyanılmaz is nu in balbezit. Hiçyanılmaz passt de bal met de wreef. Beştaş rent richting de bal. Beştaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ulueren kan de bal niet met de borst controleren. Beştaş is nu in balbezit. Altıntaş onderschept slim de pass. Ulueren verovert de bal door een tackle van achteren. Ulueren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diyadin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Hastürk trapt de bal weg van het doel. Daar is Ulueren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kök met een sublieme pass. Beştaş rent richting de bal. Beştaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Daçka FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 52%, Daçka FC 48%.
Afyon Bld. - Daçka FC 4:1