Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakasenek spor Mosmorfosfor
Normal Tactiek First_05_d
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 44.2
slecht Schieten uitstekend
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal geeft een lange en hoge pass. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahilda met een snelle inworp. Burrati geeft een lange en hoge pass. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ... Tuğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Uğurlu de bal onder controle te krijgen. Cieśliński geeft een hoge lob. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel. Tuğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:2

12e minuut.
Petercini speelt de bal door. Bahilda rent richting de bal. Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:3

14e minuut.
Petercini passt de bal zonder na te denken. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda passt de bal in één keer door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:4

15e minuut.
Deblekeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook onderschept slim de pass. Cook probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Petercini onderschept slim de pass. Petercini speelt de bal door. Szczerbal rent richting de bal. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:5

19e minuut.
Burrati kopt de bal weg. Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal in één keer door. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:6

20e minuut.
Tarasenko is nu in balbezit. Cieśliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński passt de bal met de wreef. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Cieśliński speelt de bal door. Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petercini speelt de bal door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarasenko met de inworp. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński geeft de bal voor. Szczerbal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Burrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Burrati met een sublieme pass. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda rent richting de bal. Bahilda geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Cook de bal onder controle te krijgen. Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal in één keer door. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tuğlu met een sublieme pass. Cieśliński kopt de bal weg. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petercini rent richting de bal. Petercini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Čačić rent richting de bal. Čačić passt de bal in één keer door. Petercini met een sublieme pass. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Tuğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:7

34e minuut.
Kemaoğlu speelt de bal door. Daar is Ümitoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook onderschept slim de pass. Cook schiet op doel. Tuğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Riemel onderschept slim de pass. Badem verovert de bal door een tackle van achteren. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda geeft een hoge lob. Cieśliński krijgt zijn hoofd ertegen. Tuğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tuğlu trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahilda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burrati rent richting de bal. Burrati geeft een hoge lob. Tuğlu bokst de bal weg. Cook krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Tuğlu trapt de bal weg. Petercini speelt de bal door. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Tuğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Burrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Burrati geeft een hoge lob. Zanoğlu kopt de bal weg. Bahilda rent richting de bal. Bahilda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakasenek spor 83%, Mosmorfosfor 17%.
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:7

47e minuut.
Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel geeft de bal voor. Bahilda speelt de bal door. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Petercini heeft problemen om de bal te vangen. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel. Uğurlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cieśliński zal de hoekschop nemen. Szczerbal krijgt zijn hoofd ertegen. Tuğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Burrati kopt de bal weg. Badem controleert de bal met de borst. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:8

61e minuut.
Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal geeft een hoge lob. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. Tuğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:9

64e minuut.
Bahilda passt de bal zonder na te denken. Petercini rent richting de bal. Petercini geeft een lange en hoge pass. Cook is nu in balbezit. Cook geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Lut heeft problemen om de bal te vangen. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lut met een harde bal richting middenveld. Bahilda rent richting de bal. Bahilda geeft de bal voor. Cook probeert de bal met de borst te controleren. Cook schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Badem heeft problemen om de bal te vangen. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda passt de bal zonder na te denken. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal geeft een hoge lob. Tuğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Burrati probeert naar een medespeler te passen. Bahilda is nu in balbezit. Bahilda geeft een hoge lob. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:10

71e minuut.
Burrati probeert naar een medespeler te passen. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński passt de bal met de wreef. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:11

74e minuut.
Bahilda speelt de bal door. Klungelig pakt Erdoğan de bal. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cook de bal. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bahilda rent richting de bal. Bahilda met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap. Tuğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:12

79e minuut.
Uğurlu is nu in balbezit. Uğurlu geeft een hoge lob. Tarasenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasenko geeft een lange en hoge pass. Szczerbal rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gürsakal met een snelle inworp. Badem speelt de bal door. Cieśliński met een sublieme pass. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lut geeft een hoge lob. Bahilda kopt de bal weg. Klungelig pakt Erdoğan de bal. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bahilda rent richting de bal. Bahilda geeft een lange en hoge pass. Cieśliński heeft problemen om de bal te vangen. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kemaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bahilda rent richting de bal. Bahilda passt de bal met de wreef. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Bahilda de bal onder controle te krijgen. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini passt de bal met de wreef. Zanoğlu rent richting de bal. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:13

89e minuut.
Riemel probeert naar een medespeler te passen. Petercini rent richting de bal. Petercini geeft een lange en hoge pass. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakasenek spor 92%, Mosmorfosfor 8%.
Yakasenek spor - Mosmorfosfor 0:13