Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mosmorfosfor Yakasenek spor
First_05_d Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
9% Spel op eigen helft 91%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 16.2
very good Schieten poor
good Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Petercini rent richting de bal. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Bahilda met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap. Tuğlu bokst de bal weg.

3e minuut.
Tuğlu speelt de bal door. Deblekeli rent richting de bal. Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Čačić geeft een hoge lob. Cook maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Uğurlu de bal. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Petercini met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal zonder na te denken. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szczerbal is nu in balbezit. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bahilda raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wałkarz neemt zijn aanloop. Tuğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 1:0

16e minuut.
Riemel kopt de bal weg. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt Cieśliński de bal. Erdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński onderschept slim de pass. Cieśliński geeft een hoge lob. Szczerbal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 2:0

22e minuut.
Cieśliński is nu in balbezit. Cümbüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński onderschept slim de pass. Cieśliński geeft een hoge lob. Tuğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 3:0

24e minuut.
Klungelig pakt Szczerbal de bal. Uğurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbal schiet op doel. Tuğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cook rent richting de bal. Cook speelt de bal door. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 4:0

27e minuut.
Čačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čačić passt de bal in één keer door. Cook is nu in balbezit. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 5:0

29e minuut.
Petercini probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbal speelt de bal door. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ligthart probeert naar een medespeler te passen. Cieśliński geeft een hoge lob. Bahilda kopt de bal weg. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Bahilda probeert de bal aan de voet te houden. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Erdoğan de bal onder controle te krijgen. Badem is nu in balbezit. Burrati onderschept slim de pass. Burrati geeft een lange en hoge pass. Szczerbal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bahilda met een sublieme pass. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 6:0

37e minuut.
Petercini passt de bal zonder na te denken. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Burrati is nu in balbezit. Burrati probeert naar een medespeler te passen. Erdoğan speelt de bal door. Klungelig pakt Szczerbal de bal. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 7:0

43e minuut.
Lut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Čačić met een snelle inworp. Cieśliński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Szczerbal controleert de bal met de borst. Tuğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Cümbüş verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśliński verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśliński geeft een hoge lob. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 11%, Yakasenek spor 89%.
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 7:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Bahilda de bal onder controle te krijgen. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Uğurlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 8:0

50e minuut.
Cieśliński met een snelle inworp. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een lange en hoge pass. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel. Tuğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bahilda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cieśliński de bal. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 9:0

54e minuut.
Burrati passt de bal met de wreef. Petercini is nu in balbezit. Petercini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cieśliński de bal. Cieśliński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Uğurlu rent richting de bal. Szczerbal onderschept slim de pass. Szczerbal schiet op doel. Tuğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 10:0

57e minuut.
Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal in één keer door. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel. Tuğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 11:0

59e minuut.
Erdoğan speelt de bal door. Burrati met een sublieme pass. Cook geeft een lange en hoge pass. Uğurlu kopt de bal weg. Bahilda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Petercini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 12:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieśliński met de inworp. Burrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Burrati geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szczerbal de bal. Tuğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Badem is nu in balbezit. Burrati is nu in balbezit. Burrati passt de bal zonder na te denken. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 13:0

69e minuut.
Cieśliński kopt de bal weg. Cook rent richting de bal. Cook passt de bal zonder na te denken. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel. Tuğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bahilda rent richting de bal. Bahilda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 14:0

74e minuut.
Uğurlu geeft een lange en hoge pass. Szczerbal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński geeft een hoge lob. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cieśliński zal de hoekschop nemen. Petercini kopt de bal weg. Čačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čačić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 15:0

77e minuut.
Gürsakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci verovert de bal door een tackle van achteren. Monci geeft een lange en hoge pass. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel. Tuğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Cieśliński geeft de bal voor. Cook rent richting de bal. Cook geeft een hoge lob. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 16:0

79e minuut.
Zanoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Göksal komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Petercini is nu in balbezit. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Lut probeert de bal aan de voet te houden. Tuğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 17:0

81e minuut.
Cieśliński passt de bal zonder na te denken. Riemel speelt de bal door. Bahilda geeft een lange en hoge pass. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. Tuğlu bokst de bal weg. Szczerbal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 18:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieśliński met de inworp. Burrati rent richting de bal. Burrati geeft de bal voor. Daar is Uğurlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 19:0

84e minuut.
Cook is nu in balbezit. Burrati probeert naar een medespeler te passen. Bahilda met een sublieme pass. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 20:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahilda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burrati geeft een lange en hoge pass. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 21:0

89e minuut.
Kemaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ümitoğlu de bal. Cook rent richting de bal. Bahilda is nu in balbezit. Bahilda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 6%, Yakasenek spor 94%.
Mosmorfosfor - Yakasenek spor 21:0