Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uA_galatasaray_uA Bursaspor1963
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Merto probeert naar een medespeler te passen. Rajtoral heeft problemen om de bal te vangen. Geçitvermez is nu in balbezit. Rajtoral onderschept slim de pass. Rajtoral draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Teneke is nu in balbezit. Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Guillart probeert naar een medespeler te passen. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Bursaspor1963 1:0

20e minuut.
Guillart bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto rent richting de bal. Merto met een sublieme pass. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ayyıldız trapt de bal weg van het doel. Merto kopt de bal weg. Geçitvermez controleert de bal met de borst. Guillart bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Bursaspor1963 2:0

24e minuut.
Reyhanlı met een sublieme pass. Çulcuoğlu is nu in balbezit. Çulcuoğlu geeft een hoge lob. Geyik rent richting de bal. Geyik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uA_galatasaray_uA 20%, Bursaspor1963 80%.
uA_galatasaray_uA - Bursaspor1963 2:0

47e minuut.
Çulcuoğlu geeft de bal voor. Kypriotis controleert de bal met de borst. Kypriotis speelt de bal door. Castagnini geeft de bal voor. Rajtoral krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Merto passt de bal in één keer door. Kypriotis rent richting de bal. Kypriotis probeert naar een medespeler te passen. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Michniak passt de bal met de wreef. Merto rent richting de bal. Merto geeft een hoge lob. Guillart rent richting de bal. Guillart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Bursaspor1963 3:0

51e minuut.
Zocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi geeft de bal voor. Daar is Özsezgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Castagnini passt de bal in één keer door. Daar is Zocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zocchi met een sublieme pass. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Teneke rent richting de bal. Merto rent richting de bal. Merto passt de bal met de wreef. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hasanoğlu rent richting de bal. Michniak verovert de bal door een tackle van achteren. Merto probeert naar een medespeler te passen. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis geeft een hoge lob. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Bursaspor1963 4:0

83e minuut.
Guillart rent richting de bal. Guillart passt de bal in één keer door. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Bursaspor1963 5:0

88e minuut.
Hasanoğlu geeft een hoge lob. Castagnini rent richting de bal. Castagnini geeft een lange en hoge pass. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uA_galatasaray_uA 24%, Bursaspor1963 76%.
uA_galatasaray_uA - Bursaspor1963 5:0