Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daçka FC Time Travel
Normal Tactiek travel
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 30.7
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Osmanlı is nu in balbezit. Gümüşel verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşel passt de bal met de wreef. Elalmaz rent richting de bal. Elalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Altıntaş is nu in balbezit. Altıntaş geeft de bal voor. Tokur met een sublieme pass. Elalmaz rent richting de bal. Elalmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gümüşel de bal. Gümüşel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Time Travel 0:1

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Bulkan de bal onder controle te krijgen. Esiralan rent richting de bal. Bulkan verovert de bal door een tackle van achteren. Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Şahintuğ speelt de bal door. Klungelig pakt Altınat de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekmekçiler. Altınat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Altınat kan niet meer verder spelen. Fakıoğlu komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntaş rent richting de bal. Altıntaş geeft de bal voor. Elalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Elalmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesken geeft een hoge lob. Türkay kopt de bal weg. Gümüşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Şahintuğ is nu in balbezit. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel probeert naar een medespeler te passen. Elalmaz rent richting de bal. Elalmaz schiet op doel. Diyadin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Ekmekçiler is nu in balbezit. Alibey onderschept slim de pass. Cemre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alibey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fakıoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daçka FC 72%, Time Travel 28%.
Daçka FC - Time Travel 0:1

46e minuut.
Çallı probeert naar een medespeler te passen. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre geeft een lange en hoge pass. Kesken speelt de bal door. Tokur geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Şahintuğ rent richting de bal. Bulkan onderschept slim de pass. Kesken rent richting de bal. Bulkan verovert de bal door een tackle van achteren. Bulkan geeft een hoge lob. Paal!

76e minuut.
Altıntaş heeft problemen om de bal te vangen. Elalmaz is nu in balbezit. Kesken legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elalmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Elalmaz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Time Travel 0:2

87e minuut.
Bulkan is nu in balbezit. Elalmaz rent richting de bal. Bulkan is nu in balbezit. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulkan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fakıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Altıntaş is nu in balbezit. Elalmaz onderschept slim de pass. Elalmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gümüşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Time Travel 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daçka FC 72%, Time Travel 28%.
Daçka FC - Time Travel 0:3