Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Time Travel Daçka FC
travel Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Şahintuğ geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elalmaz met een snelle inworp. Klungelig pakt Bölemen de bal. Bölemen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Elalmaz rent richting de bal. Elalmaz geeft een hoge lob. Kesken is nu in balbezit. Gümüşel verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bulkan geeft de bal voor. Osmanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkay verovert de bal door een tackle van achteren. Türkay haalt uit met een fantastische trap. Diyadin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Daçka FC 1:0

38e minuut.
Türkay rent richting de bal. Altıntaş is nu in balbezit. Türkay onderschept slim de pass. Türkay draait met de bal, schiet en ... Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Daçka FC 2:0

41e minuut.
Gümüşel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ufkabakan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bulkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulkan geeft de bal voor. Çığırtkan probeert de bal aan de voet te houden. Türkay is nu in balbezit. Türkay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Daçka FC 3:0

44e minuut.
Bulkan geeft een hoge lob. Altıntaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkay verovert de bal door een tackle van achteren. Türkay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Daçka FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Travel 20%, Daçka FC 80%.
Time Travel - Daçka FC 4:0

46e minuut.
Daar is Altınat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoca is nu in balbezit. Ufkabakan is nu in balbezit. Ağacak is nu in balbezit. Ağacak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Elalmaz onderschept slim de pass. Ağacak rent richting de bal. Ağacak geeft een lange en hoge pass. Türkay rent richting de bal. Türkay schiet op doel. Diyadin bokst de bal weg.

51e minuut.
Altıntaş trapt de bal weg van het doel. Elalmaz rent richting de bal. Elalmaz passt de bal met de wreef. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bölemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölemen geeft een lange en hoge pass. Ufkabakan controleert de bal met de borst. Türkay rent richting de bal. Türkay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Şahintuğ onderschept slim de pass. Bulkan rent richting de bal. Bulkan geeft de bal voor. Türkay is nu in balbezit. Türkay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Altıntaş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bulkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağacak geeft de bal voor. Türkay springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Esiralan is nu in balbezit. Elalmaz rent richting de bal. Bölemen rent richting de bal. Bölemen geeft een hoge lob. Ufkabakan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ufkabakan heeft problemen om de bal te vangen. Türkay is nu in balbezit. Türkay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ufkabakan de bal. Ufkabakan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Elalmaz met de inworp. Daar is Bölemen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölemen onderschept slim de pass. Bölemen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ağacak probeert de bal aan de voet te houden. Türkay rent richting de bal. Türkay probeert naar een medespeler te passen. Ufkabakan heeft problemen om de bal te vangen. Ufkabakan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Travel 12%, Daçka FC 88%.
Time Travel - Daçka FC 4:0