Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afyon Bld. Mosmorfosfor
Normal Tactiek First_05_d
37% Balbezit 63%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 43.2
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


4e minuut.
Çulcu geeft een hoge lob. Ligthart is nu in balbezit. Ligthart geeft een hoge lob. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal geeft een lange en hoge pass. Ezgeç bokst de bal weg. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:1

7e minuut.
Inworp. Bahilda met een snelle inworp. Riemel rent richting de bal. Riemel geeft de bal voor. Cieśliński krijgt zijn hoofd ertegen. Ezgeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Riemel onderschept slim de pass. Riemel speelt de bal door. Petercini speelt de bal door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Petercini rent richting de bal. Petercini speelt de bal door. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. De bal raakt de paal. Čačić kopt de bal weg. Petercini rent richting de bal. Ulueren begaat een overtreding. Ulueren krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bahilda rent richting de bal. Bahilda met een sublieme pass. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:2

15e minuut.
Daar is Petercini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petercini speelt de bal door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ... Ezgeç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:3

19e minuut.
Cieśliński met een snelle inworp. Ertemgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel geeft de bal voor. Szczerbal maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Hastürk geeft de bal voor. Monci kopt de bal weg. Klungelig pakt Ulueren de bal. Cieśliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Szczerbal probeert de bal met de borst te controleren. Kök bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Bahilda de bal. Bahilda passt de bal met de wreef. Szczerbal speelt de bal door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:4

27e minuut.
Petercini probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel. Ezgeç bokst de bal weg.

29e minuut.
Bahilda geeft de bal voor. Cook is nu in balbezit. Petercini rent richting de bal. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:5

29e minuut.
Ertemgöz met een sublieme pass. Orçun heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cook. Cook krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cieśliński is nu in balbezit. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ... Hastürk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cieśliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ezgeç probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Čačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieśliński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:6

34e minuut.
Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Ezgeç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:7

35e minuut.
Monci is nu in balbezit. Bahilda rent richting de bal. Bahilda passt de bal met de wreef. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. Ezgeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Demir rent richting de bal. Cieśliński verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśliński met een sublieme pass. Petercini rent richting de bal. Petercini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bahilda is nu in balbezit. Bahilda geeft de bal voor. Hastürk kopt de bal weg. Riemel controleert de bal met de borst. Riemel geeft de bal voor. Ezgeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Sev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sev passt de bal in één keer door. Bahilda met een sublieme pass. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. Ezgeç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cook rent richting de bal. Sev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cook is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ligthart legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ezgeç probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 89%, Mosmorfosfor 11%.
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:8

46e minuut.
Ertemgöz passt de bal zonder na te denken. Çulcu is nu in balbezit. Çulcu geeft een hoge lob. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Petercini heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbal is nu in balbezit. Petercini rent richting de bal. Petercini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:9

54e minuut.
Monci geeft een lange en hoge pass. Hastürk is nu in balbezit. Cook onderschept slim de pass. Cook draait met de bal, schiet en ... Ezgeç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:10

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bahilda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cieśliński probeert de bal met de borst te controleren. Cieśliński geeft een hoge lob. Szczerbal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:11

60e minuut.
Monci met een snelle inworp. Bahilda geeft de bal voor. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:12

64e minuut.
Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Ezgeç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:13

65e minuut.
Beştaş speelt de bal door. Çulcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcu passt de bal zonder na te denken. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bahilda neemt de hoekschop. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal geeft een lange en hoge pass. Cieśliński probeert de bal met de borst te controleren. Cieśliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Orçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński onderschept slim de pass. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:14

71e minuut.
Cieśliński passt de bal in één keer door. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ezgeç probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieśliński met de inworp. Riemel is nu in balbezit. Riemel geeft de bal voor. Ezgeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidaurre komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sev kopt de bal weg. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cook de bal. Cieśliński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hastürk kopt de bal weg. Orçun heeft problemen om de bal te vangen. Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook geeft de bal voor. Petercini probeert de bal met de borst te controleren. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cieśliński is nu in balbezit. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński geeft een hoge lob. Bahilda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bahilda is nu in balbezit. Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:15

88e minuut.
Bahilda met een sublieme pass. Monci is nu in balbezit. Monci geeft de bal voor. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cieśliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel geeft een lange en hoge pass. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 92%, Mosmorfosfor 8%.
Afyon Bld. - Mosmorfosfor 0:16