Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Time Travel Bursaspor1963
travel Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Bulkan probeert naar een medespeler te passen. Tokur is nu in balbezit. Tokur passt de bal in één keer door. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı met een sublieme pass. Gümüşel rent richting de bal. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Bursaspor1963 1:0

18e minuut.
Durak bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz onderschept slim de pass. Elalmaz passt de bal met de wreef. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ekmekçiler geeft de bal voor. Elalmaz kopt de bal weg. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Bursaspor1963 2:0

27e minuut.
Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel probeert naar een medespeler te passen. Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz draait met de bal, schiet en ... Özsezgi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Durak onderschept slim de pass. Çallı verovert de bal door een tackle van achteren. Çallı probeert naar een medespeler te passen. Elalmaz rent richting de bal. Elalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Travel 28%, Bursaspor1963 72%.
Time Travel - Bursaspor1963 2:0

49e minuut.
Ayyıldız met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çallı is nu in balbezit. Çallı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Bursaspor1963 3:0

53e minuut.
Türkay verovert de bal door een tackle van achteren. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı passt de bal zonder na te denken. Tokur is nu in balbezit. Tokur geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Teneke geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Türkay de bal onder controle te krijgen. Çallı speelt de bal door. Gümüşel heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Bursaspor1963 4:0

61e minuut.
Çallı verovert de bal door een tackle van achteren. Çallı geeft een hoge lob. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Bursaspor1963 5:0

70e minuut.
Geçitvermez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tokur met een snelle inworp. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokur speelt de bal door. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Bursaspor1963 6:0

77e minuut.
Çulcuoğlu kopt de bal weg. Tokur rent richting de bal. Hasanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulkan rent richting de bal. Bulkan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bulkan onderschept slim de pass. Çallı rent richting de bal. Çallı speelt de bal door. Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız bokst de bal weg.

86e minuut.
Gümüşel rent richting de bal. Elalmaz is nu in balbezit. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel schiet op doel. Ayyıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Bursaspor1963 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Travel 16%, Bursaspor1963 84%.
Time Travel - Bursaspor1963 7:0