Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor1963 Time Travel
Normal Tactiek travel
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 29.8
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Ağacak geeft een hoge lob. Daar is Türkay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsezgi is nu in balbezit. Türkay verovert de bal door een tackle van achteren. Türkay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Türkay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkay speelt de bal door. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hasanoğlu met een sublieme pass. Azat probeert naar een medespeler te passen. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz passt de bal in één keer door. Gümüşel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Time Travel 0:1

40e minuut.
Hasanoğlu geeft een hoge lob. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz geeft een hoge lob. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Time Travel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1963 68%, Time Travel 32%.
Bursaspor1963 - Time Travel 0:2

49e minuut.
Bölemen probeert naar een medespeler te passen. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel met een sublieme pass. Türkay is nu in balbezit. Türkay draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Time Travel 0:3

66e minuut.
Ağacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Teneke rent richting de bal. Ağacak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ağacak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Elalmaz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gümüşel de bal. Gümüşel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1963 66%, Time Travel 34%.
Bursaspor1963 - Time Travel 0:3