Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uA_galatasaray_uA Daçka FC
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 15.6
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Farrainho rent richting de bal. Farrainho passt de bal in één keer door. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 1:0

6e minuut.
Farrainho verovert de bal door een tackle van achteren. Farrainho passt de bal met de wreef. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. Diyadin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 2:0

8e minuut.
Merto probeert naar een medespeler te passen. Kesken is nu in balbezit. Kypriotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kypriotis krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Esiralan rent richting de bal. Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Merto probeert naar een medespeler te passen. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rajtoral is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Diyadin trapt de bal weg. Merto is nu in balbezit. Şahintuğ begaat een overtreding. Şahintuğ krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kesken geeft een hoge lob. Michniak geeft een hoge lob. Daar is Çığırtkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral draait met de bal, schiet en ... Diyadin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Merto passt de bal zonder na te denken. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral passt de bal in één keer door. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 3:0

21e minuut.
Inworp. Osmanlı met de inworp. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou geeft een hoge lob. Rajtoral rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zocchi zal de hoekschop nemen. Rajtoral maakt een snoekduik en kopt de bal. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 4:0

23e minuut.
Merto speelt de bal door. Zocchi rent richting de bal. Zocchi probeert naar een medespeler te passen. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zocchi geeft een lange en hoge pass. Altıntaş probeert de bal met de borst te controleren. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho haalt uit met een fantastische trap. Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 5:0

29e minuut.
Castagnini is nu in balbezit. Castagnini passt de bal in één keer door. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho haalt uit met een fantastische trap. Diyadin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Şahintuğ bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnini onderschept slim de pass. Castagnini passt de bal in één keer door. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho haalt uit met een fantastische trap. Diyadin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Michniak speelt de bal door. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rajtoral de bal. Rajtoral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uA_galatasaray_uA 30%, Daçka FC 70%.
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 5:0

49e minuut.
Esiralan kan de bal niet met de borst controleren. Merto speelt de bal door. Farrainho rent richting de bal. Farrainho schiet op doel. Altıntaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diyadin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Zocchi met de inworp. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral geeft een lange en hoge pass. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 6:0

52e minuut.
Farrainho schiet op doel. Daar is Çığırtkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Michniak met een sublieme pass. Zocchi probeert naar een medespeler te passen. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho schiet op doel. Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 7:0

59e minuut.
Merto kan de bal niet met de borst controleren. Merto met een sublieme pass. Sabou met een sublieme pass. Zocchi is nu in balbezit. Zocchi geeft een lange en hoge pass. Diyadin bokst de bal weg. Farrainho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 8:0

62e minuut.
Altıntaş rent richting de bal. Rajtoral onderschept slim de pass. Çığırtkan is nu in balbezit. Rajtoral verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtoral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zocchi probeert de bal aan de voet te houden. Zocchi geeft de bal voor. Kypriotis rent richting de bal. Kypriotis geeft een lange en hoge pass. Merto kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Altıntaş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castagnini met een snelle inworp. Kypriotis geeft de bal voor. Rajtoral maakt een snoekduik en kopt de bal. Diyadin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 9:0

68e minuut.
Daar is Kesken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis met een sublieme pass. Klungelig pakt Farrainho de bal. Farrainho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Çığırtkan rent richting de bal. Rajtoral verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtoral geeft de bal voor. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farrainho rent richting de bal. Farrainho draait met de bal, schiet en ... Diyadin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 10:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castagnini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kypriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kypriotis geeft een lange en hoge pass. Rajtoral maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Şahintuğ heeft problemen om de bal te vangen. Merto is nu in balbezit. Merto passt de bal met de wreef. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Merto speelt de bal door. Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypriotis speelt de bal door. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Farrainho is nu in balbezit. Merto rent richting de bal. Merto probeert naar een medespeler te passen. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Zocchi de bal. Sabou is nu in balbezit. Zocchi geeft een hoge lob. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uA_galatasaray_uA 13%, Daçka FC 87%.
uA_galatasaray_uA - Daçka FC 10:0