Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daçka FC uA_galatasaray_uA
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten good
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto passt de bal zonder na te denken. Zocchi met een sublieme pass. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Şahintuğ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto met een sublieme pass. Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kypriotis speelt de bal door. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral passt de bal zonder na te denken. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Altıntaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemdaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Zocchi kopt de bal weg. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Farrainho rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:1

20e minuut.
Sabou met een sublieme pass. Zocchi heeft problemen om de bal te vangen. Zocchi speelt de bal door. Farrainho rent richting de bal. Farrainho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Michniak met een sublieme pass. Zocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi geeft de bal voor. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:2

31e minuut.
Kypriotis geeft een hoge lob. Kesken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merto kopt de bal weg. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Alemdaroğlu met een harde bal richting middenveld. Merto rent richting de bal. Merto passt de bal in één keer door. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Osmanlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Esiralan geeft de bal voor. Sabou rent richting de bal. Sabou geeft een hoge lob. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:3

43e minuut.
Sabou probeert naar een medespeler te passen. Zocchi is nu in balbezit. Zocchi geeft een hoge lob. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho geeft een lange en hoge pass. Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Alemdaroğlu trapt de bal weg. Merto kopt de bal weg. Altıntaş rent richting de bal. Farrainho verovert de bal door een tackle van achteren. Farrainho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daçka FC 78%, uA_galatasaray_uA 22%.
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:3

46e minuut.
Farrainho speelt de bal door. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral schiet op doel. Alemdaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:4

48e minuut.
Castagnini speelt de bal door. Esiralan geeft een lange en hoge pass. Aloneftis geeft de bal voor. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:5

58e minuut.
Zocchi met een sublieme pass. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral speelt de bal door. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:6

61e minuut.
Merto speelt de bal door. Klungelig pakt Rajtoral de bal. Rajtoral passt de bal in één keer door. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kypriotis met de inworp. Castagnini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alibey. Alibey krijgt een gele kaart. Castagnini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Michniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Merto speelt de bal door. Klungelig pakt Farrainho de bal. Farrainho schiet op doel. Alemdaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:7

79e minuut.
Zocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi met een sublieme pass. Farrainho rent richting de bal. Farrainho schiet op doel. Alemdaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:8

84e minuut.
Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto rent richting de bal. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:9

87e minuut.
Klungelig pakt Farrainho de bal. Şahintuğ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farrainho. Farrainho krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Farrainho rent richting de bal. Farrainho probeert naar een medespeler te passen. Osmanlı rent richting de bal. Rajtoral verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtoral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daçka FC 75%, uA_galatasaray_uA 25%.
Daçka FC - uA_galatasaray_uA 0:9