Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afyon Bld. uA_galatasaray_uA
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 38.7
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Kök is nu in balbezit. Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Merto met een sublieme pass. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:1

7e minuut.
Aloneftis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloneftis geeft de bal voor. Inworp. Demir met een snelle inworp. Ertemgöz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Erbaş onderschept slim de pass. Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Merto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Farrainho de bal. Farrainho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral geeft de bal voor. Farrainho rent richting de bal. Farrainho draait met de bal, schiet en ... Ezgeç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:2

17e minuut.
Kök rent richting de bal. Merto onderschept slim de pass. Merto speelt de bal door. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral schiet op doel. Ezgeç bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:3

28e minuut.
Zocchi met een snelle inworp. Michniak probeert naar een medespeler te passen. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. Sev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezgeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Erbaş rent richting de bal. Rajtoral verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtoral schiet op doel. Sev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sabou probeert naar een medespeler te passen. Erbaş rent richting de bal. Merto onderschept slim de pass. Merto geeft een hoge lob. Farrainho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 80%, uA_galatasaray_uA 20%.
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:4

49e minuut.
Farrainho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rajtoral de bal onder controle te krijgen. Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto haalt uit met een fantastische trap. Hastürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bubici kopt de bal weg. Farrainho rent richting de bal. Kök tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kök krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Daar is Farrainho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erbaş. Farrainho raakt geblesseerd tijdens het duel. Michniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Farrainho rent richting de bal. Farrainho haalt uit met een fantastische trap. Ezgeç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:5

57e minuut.
Bubici probeert naar een medespeler te passen. Farrainho heeft problemen om de bal te vangen. Farrainho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sev de bal onder controle te krijgen. Michniak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Demir passt de bal met de wreef. Beştaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michniak. Michniak krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Merto rent richting de bal. Merto passt de bal met de wreef. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral schiet op doel. Ezgeç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:6

77e minuut.
Çulcu is nu in balbezit. Rajtoral onderschept slim de pass. Rajtoral schiet op doel. Farrainho rent richting de bal. Farrainho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

86e minuut.
Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho geeft een lange en hoge pass. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral schiet op doel. Ezgeç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:7

87e minuut.
Ertemgöz is nu in balbezit. Farrainho verovert de bal door een tackle van achteren. Farrainho passt de bal zonder na te denken. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 80%, uA_galatasaray_uA 20%.
Afyon Bld. - uA_galatasaray_uA 0:8