Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uA_galatasaray_uA Afyon Bld.
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 21.6
good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Hastürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi geeft de bal voor. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Merto speelt de bal door. Zocchi rent richting de bal. Zocchi passt de bal zonder na te denken. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hastürk kopt de bal weg. Klungelig pakt Çulcu de bal. Zocchi rent richting de bal. Zocchi geeft een lange en hoge pass. Farrainho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rajtoral rent richting de bal. Merto rent richting de bal. Merto passt de bal met de wreef. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Merto rent richting de bal. Merto met een sublieme pass. Çulcu is nu in balbezit. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi is nu in balbezit. Zocchi speelt de bal door. Farrainho rent richting de bal. Farrainho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ezgeç probeert naar een medespeler te passen. Demir rent richting de bal. Demir speelt de bal door. Beştaş rent richting de bal. Beştaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Afyon Bld. 0:1

20e minuut.
Merto probeert naar een medespeler te passen. Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis geeft een lange en hoge pass. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi passt de bal met de wreef. Sev rent richting de bal. Farrainho verovert de bal door een tackle van achteren. Farrainho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uA_galatasaray_uA - Afyon Bld. 1:1

28e minuut.
Hastürk geeft de bal voor. Oneta rent richting de bal. Met opzet legt Ertemgöz zijn tegenspeler op de grond. Ertemgöz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Çulcu controleert de bal met de borst. Zocchi onderschept slim de pass. Zocchi geeft een hoge lob. Farrainho heeft problemen om de bal te vangen. Farrainho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Afyon Bld. 2:1

38e minuut.
Castagnini probeert naar een medespeler te passen. Kypriotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulueren is nu in balbezit. Kypriotis onderschept slim de pass. Kypriotis passt de bal in één keer door. Ezgeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Afyon Bld. 3:1

41e minuut.
Castagnini passt de bal in één keer door. Kypriotis met een sublieme pass. Oneta heeft problemen om de bal te vangen. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Vossen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uA_galatasaray_uA 31%, Afyon Bld. 69%.
uA_galatasaray_uA - Afyon Bld. 3:1

50e minuut.
Kypriotis geeft de bal voor. Zocchi probeert de bal aan de voet te houden. Çulcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi onderschept slim de pass. Zocchi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Çulcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtoral speelt de bal door. Farrainho rent richting de bal. Farrainho haalt uit met een fantastische trap. Ezgeç bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Çulcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zocchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Farrainho de bal. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Afyon Bld. 4:1

61e minuut.
Castagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnini geeft een lange en hoge pass. Zocchi is nu in balbezit. Zocchi geeft de bal voor. Farrainho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Michniak probeert naar een medespeler te passen. Zocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi passt de bal in één keer door. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ezgeç trapt de bal weg van het doel. Merto rent richting de bal. Merto speelt de bal door. Zocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi geeft een hoge lob. Ezgeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral draait met de bal, schiet en ... Hastürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kypriotis zal de hoekschop nemen. Ezgeç bokst de bal weg.

70e minuut.
Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Merto speelt de bal door. Sev probeert naar een medespeler te passen. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocchi is nu in balbezit. Zocchi speelt de bal door. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Kypriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kypriotis geeft een hoge lob. Sev heeft problemen om de bal te vangen. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Kypriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kypriotis geeft een hoge lob. Daar is Hastürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Michniak passt de bal zonder na te denken. Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto geeft een hoge lob. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kypriotis passt de bal met de wreef. Rajtoral is nu in balbezit. Çulcu begaat een overtreding. Rajtoral raakt geblesseerd tijdens het duel. Michniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rajtoral krijgt zijn hoofd ertegen. Ezgeç werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Rajtoral kopt de bal weg. Hastürk heeft problemen om de bal te vangen. Farrainho rent richting de bal. Farrainho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Afyon Bld. 5:1

86e minuut.
Castagnini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orçun rent richting de bal. Kypriotis onderschept slim de pass. Kypriotis geeft een lange en hoge pass. Ezgeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Rajtoral de bal onder controle te krijgen. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Afyon Bld. 6:1

89e minuut.
Sabou met een sublieme pass. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho passt de bal in één keer door. Daar is Rajtoral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtoral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uA_galatasaray_uA 19%, Afyon Bld. 81%.
uA_galatasaray_uA - Afyon Bld. 6:1