Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Time Travel Yakasenek spor
travel Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.2 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Çallı rent richting de bal. Türkay is nu in balbezit. Çallı is nu in balbezit. Çallı geeft een hoge lob. Gümüşel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Yeneralp geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gürsakal met de inworp. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ... Söğütçü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Çallı verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşel speelt de bal door. Klungelig pakt Elalmaz de bal. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gürsakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı onderschept slim de pass. Çallı passt de bal in één keer door. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel haalt uit met een fantastische trap. Tuğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Yakasenek spor 1:0

17e minuut.
Deblekeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokur is nu in balbezit. Tokur geeft een hoge lob. Gümüşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Çallı is nu in balbezit. Çallı geeft een hoge lob. Lut heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Çallı onderschept slim de pass. Çallı speelt de bal door. Gümüşel rent richting de bal. Elalmaz rent richting de bal. Elalmaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cemre geeft de bal voor. Türkay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gümüşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Çallı speelt de bal door. Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz passt de bal in één keer door. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel schiet op doel. Tuğlu bokst de bal weg.

42e minuut.
Bulkan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özdemir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Travel 23%, Yakasenek spor 77%.
Time Travel - Yakasenek spor 1:0

48e minuut.
Zanoğlu is nu in balbezit. Elalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Elalmaz met een sublieme pass. Gümüşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Yakasenek spor 2:0

51e minuut.
Klungelig pakt Gümüşel de bal. Tuğlu met een sublieme pass. Özdemir kopt de bal weg. Elalmaz rent richting de bal. Elalmaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Travel - Yakasenek spor 3:0

56e minuut.
Tokur geeft de bal voor. Elalmaz is nu in balbezit. Gümüşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gürsakal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çallı probeert naar een medespeler te passen. Gümüşel is nu in balbezit. Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz schiet op doel. Tuğlu bokst de bal weg.

69e minuut.
Çallı rent richting de bal. Çallı probeert naar een medespeler te passen. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel draait met de bal, schiet en ... Tuğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Çallı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkay is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkay met een snelle inworp. Çallı geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cümbüş kopt de bal weg. Erdoğan rent richting de bal. Gümüşel onderschept slim de pass. Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Çallı kopt de bal weg. Klungelig pakt Gümüşel de bal. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz draait met de bal, schiet en ... Gümüşel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuğlu met een sublieme pass. Çallı kopt de bal weg. Zanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Travel 23%, Yakasenek spor 77%.
Time Travel - Yakasenek spor 3:0