Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor1963 Turk Hooligans FC
Normal Tactiek 4312 hooligans
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 34
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak passt de bal zonder na te denken. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Turk Hooligans FC 0:1

13e minuut.
Azat is nu in balbezit. Azat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Güneşoğlu met een snelle inworp. Alyanak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Çulcuoğlu geeft de bal voor. Iscru met een sublieme pass. Elyıkar probeert naar een medespeler te passen. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Başoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alyanak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu speelt de bal door. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Turk Hooligans FC 0:2

32e minuut.
Özsezgi kopt de bal weg. Alyanak rent richting de bal. Alyanak probeert naar een medespeler te passen. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Güneşoğlu rent richting de bal. Külcü is nu in balbezit. Külcü passt de bal met de wreef. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayyıldız speelt de bal door. Daar is Çulcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç draait met de bal, schiet en ... Geçitvermez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1963 66%, Turk Hooligans FC 34%.
Bursaspor1963 - Turk Hooligans FC 0:2

46e minuut.
Güneşoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Külcü rent richting de bal. Durak verovert de bal door een tackle van achteren. Alyanak onderschept slim de pass. Alyanak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Özsezgi probeert naar een medespeler te passen. Teneke is nu in balbezit. Alyanak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alyanak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Durak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak onderschept slim de pass. Alyanak speelt de bal door. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Turk Hooligans FC 0:3

61e minuut.
Geçitvermez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alyanak met de inworp. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Özsezgi geeft een hoge lob. Inworp. Güneşoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Külcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Külcü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Çulcuoğlu passt de bal zonder na te denken. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç passt de bal zonder na te denken. Külcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Külcü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Külcü rent richting de bal. Külcü passt de bal in één keer door. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç schiet op doel. Ayyıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1963 61%, Turk Hooligans FC 39%.
Bursaspor1963 - Turk Hooligans FC 0:3