Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daçka FC Mosmorfosfor
Normal Tactiek First_05_d
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Cook onderschept slim de pass. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński passt de bal in één keer door. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Burrati de bal. Burrati geeft een lange en hoge pass. Cook kopt de bal weg. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:2

6e minuut.
Çığırtkan geeft de bal voor. Szczerbal geeft de bal voor. Petercini controleert de bal met de borst. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Diyadin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Čačić onderschept slim de pass. Čačić speelt de bal door. Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cieśliński met de inworp. Daar is Burrati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burrati geeft de bal voor. Szczerbal maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Çığırtkan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:3

10e minuut.
Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook passt de bal zonder na te denken. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Cieśliński de bal. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Diyadin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:4

13e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal in één keer door. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:5

17e minuut.
Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal passt de bal met de wreef. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:6

18e minuut.
Cieśliński passt de bal met de wreef. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini passt de bal zonder na te denken. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Diyadin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:7

19e minuut.
Bahilda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczerbal rent richting de bal. Osmanlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczerbal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riemel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:8

21e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Çığırtkan is nu in balbezit. Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:9

25e minuut.
Bahilda passt de bal met de wreef. Altıntaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook onderschept slim de pass. Cook haalt uit met een fantastische trap. Diyadin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:10

25e minuut.
Klungelig pakt Hoca de bal. Hoca speelt de bal door. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diyadin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:11

27e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Petercini is nu in balbezit. Petercini passt de bal met de wreef. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Bahilda met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:12

31e minuut.
Bahilda kopt de bal weg. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal geeft een hoge lob. Cook krijgt zijn hoofd ertegen. Diyadin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:13

33e minuut.
Szczerbal kopt de bal weg. Cook is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altıntaş. Altıntaş krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook geeft een lange en hoge pass. Szczerbal maakt een snoekduik en kopt de bal. Diyadin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook met een sublieme pass. Petercini met een sublieme pass. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:14

41e minuut.
Bahilda is nu in balbezit. Bahilda passt de bal in één keer door. Petercini is nu in balbezit. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bahilda neemt de hoekschop. Cook maakt een snoekduik en kopt de bal. Diyadin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Monci onderschept slim de pass. Monci geeft een hoge lob. Cook springt en kopt de bal. Altıntaş heeft problemen om de bal te vangen. Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daçka FC 84%, Mosmorfosfor 16%.
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:15

47e minuut.
Daar is Kesken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński geeft een lange en hoge pass. Szczerbal krijgt zijn hoofd ertegen. Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:16

50e minuut.
Diyadin probeert naar een medespeler te passen. Čačić kopt de bal weg. Bahilda speelt de bal door. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cieśliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczerbal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čačić met de inworp. Cieśliński geeft een lange en hoge pass. Szczerbal springt en kopt de bal. Diyadin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:17

56e minuut.
Szczerbal rent richting de bal. Petercini speelt de bal door. Cieśliński is nu in balbezit. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:18

60e minuut.
Cieśliński passt de bal met de wreef. Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal met de wreef. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Şahintuğ de bal. Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśliński met een sublieme pass. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Čačić kopt de bal weg. Petercini kan de bal niet met de borst controleren. Petercini met een sublieme pass. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Altıntaş trapt de bal weg van het doel. Čačić kopt de bal weg. Klungelig pakt Szczerbal de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Čačić is nu in balbezit. Čačić geeft een hoge lob. Bahilda kopt de bal weg. Daar is Petercini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petercini probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:19

79e minuut.
Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal is nu in balbezit. Petercini speelt de bal door. Daar is Cook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook draait met de bal, schiet en ... Diyadin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

81e minuut.
Bahilda is nu in balbezit. Bahilda passt de bal zonder na te denken. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Klungelig pakt Petercini de bal. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cook de bal. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:20

88e minuut.
Ligthart neemt vlug de vrije trap. Petercini kopt de bal weg. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal geeft de bal voor. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:21

89e minuut.
Şahintuğ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook onderschept slim de pass. Cieśliński met een sublieme pass. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daçka FC 91%, Mosmorfosfor 9%.
Daçka FC - Mosmorfosfor 0:22