Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mosmorfosfor Daçka FC
First_05_d Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
11% Spel op eigen helft 89%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
42 gemiddelde waardering 15.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bahilda heeft problemen om de bal te vangen. Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Petercini speelt de bal door. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. Diyadin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 1:0

4e minuut.
Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Burrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Burrati passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chevette Vermelho de bal. Chevette Vermelho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 2:0

8e minuut.
Bahilda springt en kopt de bal. Chevette Vermelho rent richting de bal. Chevette Vermelho haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert de bal aan de voet te houden. Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 3:0

9e minuut.
Fakıoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Esiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esiralan met een sublieme pass. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Čačić kopt de bal weg. Kesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński onderschept slim de pass. Cieśliński geeft een lange en hoge pass. Chevette Vermelho rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Petercini rent richting de bal. Petercini speelt de bal door. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 4:0

16e minuut.
Bahilda is nu in balbezit. Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çığırtkan de bal onder controle te krijgen. Diyadin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Keblúšek speelt de bal door. Petercini speelt de bal door. Chevette Vermelho is nu in balbezit. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cieśliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Çığırtkan de bal. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kesken kopt de bal weg. Čačić geeft een hoge lob. Chevette Vermelho kopt de bal weg. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chevette Vermelho rent richting de bal. Chevette Vermelho haalt uit met een fantastische trap. Diyadin bokst de bal weg. Çığırtkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bahilda geeft een hoge lob. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 5:0

22e minuut.
Altıntaş probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cieśliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bahilda is nu in balbezit. Bahilda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Çığırtkan rent richting de bal. Çığırtkan passt de bal met de wreef. Osmanlı heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 6:0

26e minuut.
Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński geeft een lange en hoge pass. Bahilda kopt de bal weg. Klungelig pakt Chevette Vermelho de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 7:0

31e minuut.
Burrati geeft een hoge lob. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Şahintuğ bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho verovert de bal door een tackle van achteren. Chevette Vermelho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cieśliński kopt de bal weg. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şahintuğ. Chevette Vermelho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Cieśliński kopt de bal weg. Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal met de wreef. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cieśliński passt de bal in één keer door. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho geeft de bal voor. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 8:0

41e minuut.
Čačić is nu in balbezit. Čačić passt de bal met de wreef. Ligthart met een sublieme pass. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chevette Vermelho passt de bal in één keer door. Petercini speelt de bal door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 9:0

44e minuut.
Szczerbal is nu in balbezit. Petercini is nu in balbezit. Petercini geeft een hoge lob. Chevette Vermelho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 12%, Daçka FC 88%.
Mosmorfosfor - Daçka FC 10:0

46e minuut.
Bahilda speelt de bal door. Chevette Vermelho rent richting de bal. Chevette Vermelho passt de bal in één keer door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 11:0

47e minuut.
Hoca passt de bal in één keer door. Esiralan heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Petercini is nu in balbezit. Petercini schiet op doel. Diyadin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 12:0

49e minuut.
Szczerbal speelt de bal door. Diyadin speelt de bal door. Čačić geeft de bal voor. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 13:0

50e minuut.
Hoca passt de bal zonder na te denken. Inworp. Čačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieśliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bahilda geeft een hoge lob. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntaş verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Riemel rent richting de bal. Bahilda geeft een hoge lob. Daar is Çığırtkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chevette Vermelho is nu in balbezit. Chevette Vermelho haalt uit met een fantastische trap. Diyadin bokst de bal weg. Szczerbal maakt een snoekduik en kopt de bal. Diyadin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chevette Vermelho krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan rent richting de bal. Szczerbal onderschept slim de pass. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Diyadin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 14:0

58e minuut.
Čačić heeft problemen om de bal te vangen. Čačić geeft de bal voor. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho schiet op doel. Diyadin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 15:0

59e minuut.
Fakıoğlu speelt de bal door. Hoca is nu in balbezit. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 16:0

65e minuut.
Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda passt de bal met de wreef. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 17:0

72e minuut.
Diyadin geeft de bal voor. Ligthart is nu in balbezit. Ligthart passt de bal zonder na te denken. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal rent richting de bal. Klungelig pakt Szczerbal de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Diyadin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 18:0

74e minuut.
Hoca speelt de bal door. Daar is Fakıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Diyadin trapt de bal weg van het doel. Burrati geeft een hoge lob. Szczerbal kopt de bal weg. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hoca kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fakıoğlu stond buitenspel. Ligthart neemt vlug de vrije trap. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel. Diyadin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 19:0

78e minuut.
Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Szczerbal de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Diyadin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Daçka FC 20:0

80e minuut.
Szczerbal passt de bal in één keer door. Fakıoğlu is nu in balbezit. Burrati maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Burrati moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Burrati schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Fakıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şahintuğ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Taşkın stond buitenspel. Keblúšek neemt vlug de vrije trap. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Diyadin niet meer kan verder spelen. Alemdaroğlu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Şahintuğ de bal. Bahilda rent richting de bal. Bahilda passt de bal met de wreef. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szczerbal geeft de bal voor. Chevette Vermelho rent richting de bal. Chevette Vermelho geeft een hoge lob. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fakıoğlu geeft een lange en hoge pass. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński passt de bal met de wreef. Szczerbal rent richting de bal. Bahilda geeft de bal voor. Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chevette Vermelho rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 9%, Daçka FC 91%.
Mosmorfosfor - Daçka FC 20:0