Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afyon Bld. Time Travel
Normal Tactiek travel
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen average


4e minuut.
Sev kopt de bal weg. Erbaş rent richting de bal. Tokur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Erbaş roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Erbaş kan niet meer verder spelen. Aykaç komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Sev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sev geeft de bal voor. Orçun kopt de bal weg. Gümüşel rent richting de bal. Gümüşel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cemre verovert de bal door een tackle van achteren. Cemre geeft de bal voor. Gümüşel rent richting de bal. Klungelig pakt Gümüşel de bal. Gümüşel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Time Travel 0:1

12e minuut.
Özdemir kopt de bal weg. Aykaç rent richting de bal. Çallı onderschept slim de pass. Çallı geeft de bal voor. Gümüşel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ufkabakan rent richting de bal. Gümüşel rent richting de bal. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gümüşel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kızılkan is nu in balbezit. Özdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Özdemir met een sublieme pass. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 60%, Time Travel 40%.
Afyon Bld. - Time Travel 0:1

47e minuut.
Özdemir met de inworp. Çallı geeft de bal voor. Gümüşel is nu in balbezit. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hastürk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çallı heeft problemen om de bal te vangen. Çallı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Çallı is nu in balbezit. Çallı passt de bal met de wreef. Gümüşel is nu in balbezit. Gümüşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Time Travel 0:2

78e minuut.
Bulkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Çallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çallı passt de bal met de wreef. Ufkabakan is nu in balbezit. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Time Travel 0:3

79e minuut.
Daar is Ulueren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ufkabakan verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşel rent richting de bal. Ufkabakan rent richting de bal. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Afyon Bld. - Time Travel 0:4

86e minuut.
Gümüşel probeert de bal met de borst te controleren. Gümüşel geeft een hoge lob. Hastürk is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özdemir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ezgeç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afyon Bld. 76%, Time Travel 24%.
Afyon Bld. - Time Travel 0:4