Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uA_galatasaray_uA Yakasenek spor
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten weak
good Passen hopeless
average Verdedigen poor


14e minuut.
Zocchi onderschept slim de pass. Zocchi geeft een lange en hoge pass. Farrainho heeft problemen om de bal te vangen. Farrainho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 1:0

16e minuut.
Kemaoğlu geeft de bal voor. Zocchi rent richting de bal. Zocchi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rajtoral de bal. Rajtoral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 2:0

19e minuut.
Uğurlu trapt de bal weg. Kypriotis kopt de bal weg. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho haalt uit met een fantastische trap. Lut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sabou geeft een hoge lob. Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypriotis passt de bal met de wreef. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Uğurlu rent richting de bal. Uğurlu geeft de bal voor. Rajtoral kopt de bal weg. Farrainho rent richting de bal. Farrainho draait met de bal, schiet en ... Tuğlu bokst de bal weg.

26e minuut.
Merto rent richting de bal. Merto passt de bal in één keer door. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lut geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zocchi neemt de hoekschop. Daar is Farrainho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrainho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 3:0

36e minuut.
Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis geeft een hoge lob. Uğurlu kopt de bal weg. Farrainho rent richting de bal. Farrainho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kemaoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Merto rent richting de bal. Merto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kypriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kypriotis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lut trapt de bal weg van het doel. Kemaoğlu kopt de bal weg. Badem rent richting de bal. Rajtoral verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtoral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lut probeert naar een medespeler te passen. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho schiet op doel. Tuğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uA_galatasaray_uA 23%, Yakasenek spor 77%.
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 3:0

48e minuut.
Farrainho rent richting de bal. Merto rent richting de bal. Merto passt de bal met de wreef. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral draait met de bal, schiet en ... Tuğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 4:0

53e minuut.
Rajtoral passt de bal in één keer door. Erdoğan rent richting de bal. Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho schiet op doel. Tuğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 5:0

61e minuut.
Bubici passt de bal zonder na te denken. Kypriotis rent richting de bal. Merto geeft een lange en hoge pass. Zanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zocchi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Rajtoral de bal. Rajtoral draait met de bal, schiet en ... Daar is Badem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral schiet op doel. Tuğlu bokst de bal weg. Farrainho rent richting de bal. Farrainho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 6:0

66e minuut.
Cümbüş met de inworp. Erdoğan is nu in balbezit. Kypriotis verovert de bal door een tackle van achteren. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Zocchi passt de bal met de wreef. Daar is Merto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merto speelt de bal door. Daar is Farrainho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrainho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 7:0

73e minuut.
Kypriotis geeft een lange en hoge pass. Gürsakal heeft problemen om de bal te vangen. Bubici is nu in balbezit. Bubici geeft een lange en hoge pass. Rajtoral maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cümbüş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merto met een sublieme pass. Klungelig pakt Uğurlu de bal. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zocchi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rajtoral de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 8:0

80e minuut.
Erdoğan rent richting de bal. Merto onderschept slim de pass. Merto met een sublieme pass. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuğlu met een harde bal richting middenveld. Merto kopt de bal weg. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kypriotis onderschept slim de pass. Kypriotis probeert naar een medespeler te passen. Uğurlu rent richting de bal. Rajtoral onderschept slim de pass. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. Tuğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uA_galatasaray_uA 14%, Yakasenek spor 86%.
uA_galatasaray_uA - Yakasenek spor 8:0