Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakasenek spor uA_galatasaray_uA
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 40.2
slecht Schieten goed
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kypriotis met een sublieme pass. Merto is nu in balbezit. Merto geeft een hoge lob. Farrainho probeert de bal aan de voet te houden. Farrainho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lut trapt de bal weg. Kypriotis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zanoğlu de bal. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Farrainho is nu in balbezit. Farrainho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rajtoral de bal. Rajtoral schiet op doel. Tuğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - uA_galatasaray_uA 0:1

9e minuut.
Lut heeft problemen om de bal te vangen. Tuğlu met een sublieme pass. Michniak kopt de bal weg. Rajtoral heeft problemen om de bal te vangen. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - uA_galatasaray_uA 0:2

11e minuut.
Ümitoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral onderschept slim de pass. Erdoğan onderschept slim de pass. Merto onderschept slim de pass. Merto schiet op doel. Tuğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zocchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erdoğan kopt de bal weg. Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypriotis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zanoğlu kopt de bal weg. Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - uA_galatasaray_uA 0:3

19e minuut.
Rajtoral draait met de bal, schiet en ... Uğurlu met een sublieme pass. Zanoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Farrainho is nu in balbezit. Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho verovert de bal door een tackle van achteren. Farrainho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uğurlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Merto geeft een hoge lob. Uğurlu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Badem de bal onder controle te krijgen. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kemaoğlu kopt de bal weg. Deblekeli rent richting de bal. Michniak begaat een overtreding. Michniak krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypriotis geeft een hoge lob. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - uA_galatasaray_uA 0:4

30e minuut.
Farrainho is nu in balbezit. Lut bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho begaat een overtreding. Farrainho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakasenek spor 76%, uA_galatasaray_uA 24%.
Yakasenek spor - uA_galatasaray_uA 0:4

50e minuut.
Zocchi passt de bal zonder na te denken. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho passt de bal in één keer door. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Michniak geeft een lange en hoge pass. Zocchi kopt de bal weg. Rajtoral rent richting de bal. Daar is Rajtoral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtoral schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - uA_galatasaray_uA 0:5

55e minuut.
Kemaoğlu rent richting de bal. Farrainho onderschept slim de pass. Farrainho speelt de bal door. Rajtoral rent richting de bal. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - uA_galatasaray_uA 0:6

60e minuut.
Inworp. Kypriotis met de inworp. Cümbüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho onderschept slim de pass. Farrainho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Farrainho speelt de bal door. Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto met een sublieme pass. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakasenek spor - uA_galatasaray_uA 0:7

71e minuut.
Zanoğlu is nu in balbezit. Zocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Zocchi passt de bal met de wreef. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho draait met de bal, schiet en ... Tuğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Castagnini geeft een lange en hoge pass. Uğurlu is nu in balbezit. Rajtoral onderschept slim de pass. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. Tuğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Kypriotis speelt de bal door. Merto rent richting de bal. Merto probeert naar een medespeler te passen. Rajtoral heeft problemen om de bal te vangen. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. Tuğlu bokst de bal weg.

83e minuut.
Michniak kopt de bal weg. Farrainho rent richting de bal. Lut is nu in balbezit. Farrainho verovert de bal door een tackle van achteren. Farrainho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Badem rent richting de bal. Zocchi onderschept slim de pass. Zocchi speelt de bal door. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Merto is nu in balbezit. Merto geeft de bal voor. Zanoğlu rent richting de bal. Rajtoral onderschept slim de pass. Rajtoral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakasenek spor 81%, uA_galatasaray_uA 19%.
Yakasenek spor - uA_galatasaray_uA 0:7