Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mosmorfosfor Bursaspor1963
First_05_d Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 20.4
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Cieśliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Teneke begaat een overtreding. Burrati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burrati wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook passt de bal met de wreef. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 1:0

8e minuut.
Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook met een sublieme pass. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 2:0

9e minuut.
Reyhanlı speelt de bal door. Inworp. Cieśliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Čačić geeft de bal voor. Szczerbal kopt de bal weg. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 3:0

13e minuut.
Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 4:0

17e minuut.
Cieśliński speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal zonder na te denken. Cieśliński is nu in balbezit. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 5:0

24e minuut.
Szczerbal passt de bal in één keer door. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński passt de bal in één keer door. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 6:0

25e minuut.
Ligthart probeert naar een medespeler te passen. Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal met de wreef. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Özsezgi kopt de bal weg. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Özsezgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız bokst de bal weg. Geçitvermez kopt de bal weg. Cieśliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 7:0

28e minuut.
Szczerbal rent richting de bal. Durak begaat een overtreding. Szczerbal raakt geblesseerd tijdens het duel. Burrati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczerbal probeert de bal met de borst te controleren. Petercini speelt de bal door. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 8:0

30e minuut.
Cieśliński heeft problemen om de bal te vangen. Cieśliński geeft een hoge lob. Cook kopt de bal weg. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 9:0

35e minuut.
Yağcıoğlu controleert de bal met de borst. Bahilda rent richting de bal. Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bahilda met een snelle inworp. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal geeft een hoge lob. Özsezgi heeft problemen om de bal te vangen. Petercini geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 10:0

41e minuut.
Özsezgi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahilda met een snelle inworp. Klungelig pakt Szczerbal de bal. Szczerbal geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 11:0

43e minuut.
Teneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini verovert de bal door een tackle van achteren. Petercini speelt de bal door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 16%, Bursaspor1963 84%.
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 12:0

46e minuut.
Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal met de wreef. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 13:0

48e minuut.
Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński passt de bal in één keer door. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieśliński geeft de bal voor. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 14:0

49e minuut.
Geyik met een sublieme pass. Klungelig pakt Reyhanlı de bal. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 15:0

56e minuut.
Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 16:0

57e minuut.
Burrati passt de bal zonder na te denken. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński geeft de bal voor. Szczerbal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 17:0

61e minuut.
Özsezgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsezgi geeft een lange en hoge pass. Riemel is nu in balbezit. Riemel geeft een hoge lob. Bahilda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ligthart met een sublieme pass. Petercini heeft problemen om de bal te vangen. Petercini passt de bal met de wreef. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 18:0

64e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Geçitvermez de bal. Petercini met een sublieme pass. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız bokst de bal weg.

71e minuut.
Daar is Geyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monci is nu in balbezit. Monci geeft een lange en hoge pass. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Cieśliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini speelt de bal door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Monci kopt de bal weg. Petercini rent richting de bal. Petercini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szczerbal de bal. Szczerbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ayyıldız trapt de bal weg. Çulcuoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Cook met een sublieme pass. Petercini is nu in balbezit. Petercini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Çulcuoğlu speelt de bal door. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini passt de bal met de wreef. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 19:0

83e minuut.
Cieśliński speelt de bal door. Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal zonder na te denken. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 20:0

87e minuut.
Čačić kopt de bal weg. Klungelig pakt Çulcuoğlu de bal. Cieśliński speelt de bal door. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 21:0

89e minuut.
Doeltrap. Ayyıldız trapt de bal weg van het doel. Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 10%, Bursaspor1963 90%.
Mosmorfosfor - Bursaspor1963 21:0