Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor1963 Mosmorfosfor
Normal Tactiek First_05_d
42% Balbezit 58%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Petercini rent richting de bal. Petercini met een sublieme pass. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:1

4e minuut.
Petercini verovert de bal door een tackle van achteren. Petercini met een sublieme pass. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:2

4e minuut.
Daar is Reyhanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyhanlı passt de bal in één keer door. Teneke rent richting de bal. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Özsezgi rent richting de bal. Özsezgi geeft een hoge lob. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:3

10e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft de bal voor. Bahilda rent richting de bal. Bahilda schiet op doel. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:4

13e minuut.
Inworp. Čačić met de inworp. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński geeft een lange en hoge pass. Szczerbal springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:5

17e minuut.
Klungelig pakt Szczerbal de bal. Szczerbal passt de bal in één keer door. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:6

18e minuut.
Geyik speelt de bal door. Daar is Reyhanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyhanlı passt de bal zonder na te denken. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:7

24e minuut.
Szczerbal rent richting de bal. Bahilda is nu in balbezit. Bahilda passt de bal zonder na te denken. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:8

28e minuut.
Petercini verovert de bal door een tackle van achteren. Petercini probeert naar een medespeler te passen. Özsezgi rent richting de bal. Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:9

32e minuut.
Geçitvermez kopt de bal weg. Petercini rent richting de bal. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:10

33e minuut.
Teneke is nu in balbezit. Cieśliński verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśliński passt de bal met de wreef. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:11

36e minuut.
Petercini passt de bal in één keer door. Daar is Cieśliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieśliński passt de bal in één keer door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een hoge lob. Ayyıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bahilda heeft problemen om de bal te vangen. Durak is nu in balbezit. Bahilda is nu in balbezit. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız bokst de bal weg.

38e minuut.
Çulcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ceyhan probeert naar een medespeler te passen. Geçitvermez heeft problemen om de bal te vangen. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bahilda kopt de bal weg. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczerbal raakt geblesseerd tijdens het duel. Wałkarz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ayyıldız met een sublieme pass. Klungelig pakt Cieśliński de bal. Cieśliński speelt de bal door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1963 94%, Mosmorfosfor 6%.
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:11

48e minuut.
Čačić rent richting de bal. Čačić geeft de bal voor. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Tarasenko onderschept slim de pass. Bahilda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahilda met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:12

53e minuut.
Bahilda met de inworp. Daar is Burrati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durak is nu in balbezit. Burrati verovert de bal door een tackle van achteren. Burrati geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:13

54e minuut.
Daar is Bahilda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahilda passt de bal met de wreef. Petercini is nu in balbezit. Petercini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:14

55e minuut.
Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbal passt de bal in één keer door. Bahilda speelt de bal door. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bahilda probeert naar een medespeler te passen. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook speelt de bal door. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal schiet op doel. Ayyıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Čačić kopt de bal weg. Klungelig pakt Durak de bal. Petercini speelt de bal door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Riemel met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Petercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercini schiet op doel. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:15

66e minuut.
Bahilda is nu in balbezit. Bahilda passt de bal zonder na te denken. Petercini heeft problemen om de bal te vangen. Bahilda rent richting de bal. Bahilda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Zaorski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Riemel speelt de bal door. Klungelig pakt Cook de bal. Geçitvermez is nu in balbezit. Cook onderschept slim de pass. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:16

75e minuut.
Zaorski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bahilda de bal. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal schiet op doel. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:17

78e minuut.
Tarasenko geeft de bal voor. Daar is Teneke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burrati speelt de bal door. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bahilda neemt de hoekschop. Burrati probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Geçitvermez de bal. Ayyıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:18

80e minuut.
Burrati speelt de bal door. Zaorski is nu in balbezit. Zaorski probeert naar een medespeler te passen. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szczerbal rent richting de bal. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook met een sublieme pass. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bahilda geeft de bal voor. Cieśliński is nu in balbezit. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Cieśliński speelt de bal door. Bahilda is nu in balbezit. Bahilda passt de bal in één keer door. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal schiet op doel. Paal! Ayyıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:19

86e minuut.
Zaorski is nu in balbezit. Burrati rent richting de bal. Burrati passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ayyıldız met een harde bal richting middenveld. Inworp. Cieśliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burrati geeft een hoge lob. Szczerbal springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ayyıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:20

89e minuut.
Daar is Durak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burrati geeft een hoge lob. Cieśliński geeft een lange en hoge pass. Szczerbal kan de bal niet met de borst controleren. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1963 95%, Mosmorfosfor 5%.
Bursaspor1963 - Mosmorfosfor 0:20