Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turk Hooligans FC Daçka FC
4312 hooligans Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Çığırtkan heeft problemen om de bal te vangen. Çığırtkan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Güneşoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alyanak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Altıntaş geeft de bal voor. Inworp. Başoğlu met een snelle inworp. Alyanak rent richting de bal. Alyanak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Güneşoğlu speelt de bal door. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak passt de bal zonder na te denken. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Diyadin speelt de bal door. Başoğlu kopt de bal weg. Kesken heeft problemen om de bal te vangen. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Başoğlu speelt de bal door. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu passt de bal zonder na te denken. Külcü rent richting de bal. Külcü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Osmanlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ülkü komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Esiralan is nu in balbezit. Külcü onderschept slim de pass. Altıntaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Altıntaş krijgt een gele kaart. Külcü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alyanak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Diyadin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Daçka FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turk Hooligans FC 29%, Daçka FC 71%.
Turk Hooligans FC - Daçka FC 1:0

49e minuut.
Güneşoğlu met een snelle inworp. Alyanak is nu in balbezit. Ülkü legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alyanak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alyanak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Diyadin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alyanak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Daçka FC 2:0

51e minuut.
Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeş passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Güneşoğlu de bal onder controle te krijgen. Hergül is nu in balbezit. Hergül geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Karacan verovert de bal door een tackle van achteren. Alyanak rent richting de bal. Alyanak met een sublieme pass. Külcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Külcü haalt uit met een fantastische trap. Diyadin bokst de bal weg. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç schiet op doel. Diyadin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Daçka FC 3:0

64e minuut.
Altıntaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Başoğlu de bal. Şahintuğ rent richting de bal. Başoğlu onderschept slim de pass. Başoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Şahintuğ is nu in balbezit. Hergül onderschept slim de pass. Hergül passt de bal zonder na te denken. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Daçka FC 4:0

69e minuut.
Klungelig pakt Hergül de bal. Hergül passt de bal in één keer door. Kesken rent richting de bal. Belenardıç verovert de bal door een tackle van achteren. Belenardıç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Şahintuğ rent richting de bal. Başoğlu onderschept slim de pass. Hergül rent richting de bal. Alyanak rent richting de bal. Alyanak passt de bal in één keer door. Diyadin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Başoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hurubeş komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Esiralan passt de bal zonder na te denken. Ülkü is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alyanak. Ülkü raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ülkü kan niet meer verder spelen. Altınordu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hurubeş rent richting de bal. Hurubeş met een sublieme pass. Klungelig pakt Altıntaş de bal. Belenardıç is nu in balbezit. Belenardıç haalt uit met een fantastische trap. Diyadin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Altıntaş onderschept slim de pass. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç passt de bal zonder na te denken. Külcü is nu in balbezit. Külcü schiet op doel. Diyadin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Daçka FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turk Hooligans FC 23%, Daçka FC 77%.
Turk Hooligans FC - Daçka FC 5:0