Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
güzeltepe elche21
442 Tactiek elche21
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 35.6
good Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Royer is nu in balbezit. Royer geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vişoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza speelt de bal door. Klungelig pakt Turi de bal. Turi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Vinereanu passt de bal met de wreef. Marazza is nu in balbezit. Marazza geeft een hoge lob. Schneider probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schneider draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Štoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoch kopt de bal weg. Krátoška met een sublieme pass. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vinereanu met een snelle inworp. Marazza rent richting de bal. Marazza passt de bal zonder na te denken. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Royer kopt de bal weg. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu speelt de bal door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Štoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu passt de bal in één keer door. Schneider rent richting de bal. Schneider schiet op doel. Gombár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Royer met een sublieme pass. Krátoška is nu in balbezit. Krátoška passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Herranz is nu in balbezit. Turi onderschept slim de pass. Turi passt de bal in één keer door. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güzeltepe 54%, elche21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
güzeltepe - elche21 0:0

47e minuut.
Marazza passt de bal zonder na te denken. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu passt de bal in één keer door. Turi is nu in balbezit. Turi schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca geeft een hoge lob. Bandırmalı met een sublieme pass. Turi is nu in balbezit. Turi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leibur met de inworp. Štoch geeft een hoge lob. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Getov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişoiu met de inworp. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Leibur geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinereanu met een snelle inworp. Klungelig pakt Turi de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap. Gombár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Krátoška speelt de bal door. Štoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoch geeft een lange en hoge pass. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu passt de bal in één keer door. Seba heeft problemen om de bal te vangen. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider draait met de bal, schiet en ... Gombár bokst de bal weg.

66e minuut.
Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza schiet op doel. Turi krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Schneider de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Herranz kopt de bal weg. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu speelt de bal door. Toderaşca heeft problemen om de bal te vangen. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Rob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinereanu met de inworp. Herranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi onderschept slim de pass. Turi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Turi passt de bal zonder na te denken. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Herranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider onderschept slim de pass. Schneider schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güzeltepe 59%, elche21 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
güzeltepe - elche21 0:0