Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elche21 güzeltepe
elche21 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 33.7
adequate Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca passt de bal met de wreef. Krátoška probeert naar een medespeler te passen. Štoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Getov heeft problemen om de bal te vangen. Vişoiu rent richting de bal. Getov maakt een afschuwelijke overtreding. Getov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Turi is nu in balbezit. Herranz onderschept slim de pass. Krátoška speelt de bal door. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Schneider rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Getov. Schneider raakt geblesseerd tijdens het duel. Vişoiu met een snel genomen vrije trap. Turi maakt een snoekduik en kopt de bal. Gombár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Štoch geeft de bal voor. Vişoiu kan de bal niet met de borst controleren. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Rob werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elche21 - güzeltepe 0:1

10e minuut.
Turi speelt de bal door. Schneider is nu in balbezit. Toderaşca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toderaşca krijgt een gele kaart. Schneider is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osmangazi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herranz kan de bal niet met de borst controleren. Turi is nu in balbezit. Turi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Turi is nu in balbezit. Turi passt de bal met de wreef. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel. Gombár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Krátoška met een sublieme pass. Štoch probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Herranz speelt de bal door. Krátoška is nu in balbezit. Krátoška passt de bal met de wreef. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vinereanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krátoška de bal onder controle te krijgen. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi draait met de bal, schiet en ... Schneider maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Getov verovert de bal door een tackle van achteren. Getov passt de bal in één keer door. Turi rent richting de bal. Klungelig pakt Turi de bal. Turi schiet op doel. Gombár bokst de bal weg. Oţelea kan de bal niet met de borst controleren. Turi rent richting de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Oţelea geeft de bal voor. Inworp. Vinereanu met een snelle inworp. Turi is nu in balbezit. Turi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
elche21 - güzeltepe 1:1

44e minuut.
Metev rent richting de bal. Metev geeft een hoge lob. Herranz kan de bal niet met de borst controleren. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elche21 52%, güzeltepe 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elche21 - güzeltepe 1:1

50e minuut.
Metev met een sublieme pass. Oţelea rent richting de bal. Turi onderschept slim de pass. Turi schiet op doel. Gombár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Turi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Selçuklu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elche21 39%, güzeltepe 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elche21 - güzeltepe 1:1