Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crijevo FK SOSYETİK KARGALAR
5-3-2 yeni Tactiek DÖRTLÜ
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
5 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.9 gemiddelde waardering 40.3
adequate Schieten average
average Passen average
average Verdedigen very good


43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yusifoğlu met een snelle inworp. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák schiet op doel. Ondulado probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 37%, SOSYETİK KARGALAR 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crijevo FK - SOSYETİK KARGALAR 0:0

50e minuut.
Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák passt de bal in één keer door. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Šverdík maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ergüneş rent richting de bal. Olavesen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olavesen krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Czetwertyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yusifoğlu met een snelle inworp. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák draait met de bal, schiet en ... Ondulado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Markku speelt de bal door. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu passt de bal in één keer door. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Ondulado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 27%, SOSYETİK KARGALAR 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crijevo FK - SOSYETİK KARGALAR 0:0