Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Star Cafe 2021 Varsakspor
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Aytepe passt de bal met de wreef. Acemi is nu in balbezit. Met opzet legt Kırpmaz zijn tegenspeler op de grond. Kırpmaz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sürülmez rent richting de bal. Sürülmez probeert naar een medespeler te passen. Körmükçü is nu in balbezit. Sarı verovert de bal door een tackle van achteren. Sarı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Keskinoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırpmaz speelt de bal door. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkalaycı rent richting de bal. Özkalaycı draait met de bal, schiet en ... Adak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Alemdar passt de bal met de wreef. Körmükçü heeft problemen om de bal te vangen. Alemdar is nu in balbezit. Şanlıata onderschept slim de pass. Şanlıata passt de bal in één keer door. Paal!

30e minuut.
Sarı met een sublieme pass. Özkalaycı rent richting de bal. Özkalaycı passt de bal met de wreef. Sürülmez is nu in balbezit. Sürülmez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Sürülmez probeert naar een medespeler te passen. Körmükçü is nu in balbezit. Sarı verovert de bal door een tackle van achteren. Sarı schiet op doel. Tanay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - Varsakspor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cafe 2021 75%, Varsakspor 25%.
Star Cafe 2021 - Varsakspor 0:1

52e minuut.
Aytepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalluhoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvecioğlu onderschept slim de pass. Kahvecioğlu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Aytepe de bal onder controle te krijgen. Cemre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kocaer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Star Cafe 2021 - Varsakspor 1:1

59e minuut.
Aytepe met een sublieme pass. Özkalaycı is nu in balbezit. Özkalaycı haalt uit met een fantastische trap. Tüzün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - Varsakspor 1:2

66e minuut.
Alemdar geeft een hoge lob. Inworp. Şanlıata met de inworp. Sarı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Keskinoğlu is nu in balbezit. Keskinoğlu met een sublieme pass. Alemdar rent richting de bal. Şanlıata onderschept slim de pass. Şanlıata geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Özkalaycı de bal. Özkalaycı passt de bal met de wreef. Sarı rent richting de bal. Sarı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - Varsakspor 1:3

78e minuut.
Sarı is nu in balbezit. Sarı passt de bal zonder na te denken. Körmükçü is nu in balbezit. Özkalaycı onderschept slim de pass. Özkalaycı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - Varsakspor 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cafe 2021 61%, Varsakspor 39%.
Star Cafe 2021 - Varsakspor 1:4