Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
güzeltepe SOSYETİK KARGALAR
442 Tactiek DÖRTLÜ
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.2 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen formidable


3e minuut.
Czetwertyński onderschept slim de pass. Krátoška verovert de bal door een tackle van achteren. Krátoška passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Carrera bokst de bal weg.

10e minuut.
Herranz passt de bal met de wreef. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutu geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mutu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcansano is nu in balbezit. Arcansano geeft een hoge lob. Osada rent richting de bal. Osada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arcansano rent richting de bal. Arcansano geeft een lange en hoge pass. Oţelea controleert de bal met de borst. Reitermaier rent richting de bal. Reitermaier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - SOSYETİK KARGALAR 0:1

19e minuut.
Arcansano kopt de bal weg. Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Osada begaat een overtreding. Leibur wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Leibur kan niet meer verder spelen. Kisielewski komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Osada verovert de bal door een tackle van achteren. Osada geeft de bal voor. Seba bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier onderschept slim de pass. Reitermaier schiet op doel. Gombár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Toderaşca speelt de bal door. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondulado rent richting de bal. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Arcansano rent richting de bal. Arcansano geeft de bal voor. Semov probeert de bal aan de voet te houden. Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osada verovert de bal door een tackle van achteren. Osada probeert naar een medespeler te passen. Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier schiet op doel. Gombár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Arcansano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kisielewski met de inworp. Štoch geeft een lange en hoge pass. Toderaşca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec speelt de bal door. Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Krátoška controleert de bal met de borst. Krátoška probeert naar een medespeler te passen. Olavesen rent richting de bal. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Carrera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güzeltepe 57%, SOSYETİK KARGALAR 43%.
güzeltepe - SOSYETİK KARGALAR 0:1

65e minuut.
Klungelig pakt Krátoška de bal. Ondulado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondulado geeft een lange en hoge pass. Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jelec kan de bal niet met de borst controleren. Ondulado is nu in balbezit. Ondulado met een sublieme pass. Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Arcansano onderschept slim de pass. Arcansano geeft de bal voor. Klungelig pakt Oţelea de bal. Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Reitermaier draait met de bal, schiet en ... Oţelea probeert de bal aan de voet te houden. Herranz speelt de bal door. Jelec rent richting de bal. Jelec met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güzeltepe 58%, SOSYETİK KARGALAR 42%.
güzeltepe - SOSYETİK KARGALAR 0:1