Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LION UNITED Varsakspor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Dayı geeft de bal voor. Kocaer speelt de bal door. Süphanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süphanoğlu draait met de bal, schiet en ... Cemre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sarı probeert de bal met de borst te controleren. Yeneralp is nu in balbezit. Sarı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarı krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zalluhoğlu geeft een hoge lob. Özkalaycı is nu in balbezit. Ergezer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özkalaycı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarı kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ergezer passt de bal met de wreef. Keskinoğlu rent richting de bal. Turnasoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turnasoy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LION UNITED 60%, Varsakspor 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LION UNITED - Varsakspor 0:0

47e minuut.
Karaoğlu geeft een hoge lob. Daar is Süphanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırpmaz rent richting de bal. Süphanoğlu onderschept slim de pass. Süphanoğlu draait met de bal, schiet en ... Cemre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dayı kopt de bal weg. Süphanoğlu rent richting de bal. Kırpmaz is nu in balbezit. Süphanoğlu onderschept slim de pass. Süphanoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LION UNITED 63%, Varsakspor 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LION UNITED - Varsakspor 0:0