Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crijevo FK güzeltepe
5-3-2 yeni Tactiek 442
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 33.5
matig Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Inworp. Štoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herranz geeft de bal voor. Dowgiałło krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oţelea trapt de bal weg van het doel. Kurul kopt de bal weg. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Semov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dink is nu in balbezit. Dink passt de bal in één keer door. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Mertol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Semov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toderaşca kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ergüneş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Semov de bal. Semov probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mertol speelt de bal door. Ecevit kopt de bal weg. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leibur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yusifoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Marcisz met een sublieme pass. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu passt de bal in één keer door. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel. Gombár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - güzeltepe 1:0

43e minuut.
Šverdík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Getov met de inworp. Semov met een sublieme pass. Krátoška geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 46%, güzeltepe 54%.
Crijevo FK - güzeltepe 1:0

49e minuut.
Ecevit passt de bal in één keer door. Seba verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Oţelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Marcisz passt de bal met de wreef. Yusifoğlu speelt de bal door. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Gombár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - güzeltepe 2:0

55e minuut.
Herranz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Štoch de bal onder controle te krijgen. Yusifoğlu is nu in balbezit. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Getov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz met een sublieme pass. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yusifoğlu is nu in balbezit. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit passt de bal in één keer door. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ergüneş passt de bal zonder na te denken. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Herranz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gombár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - güzeltepe 3:0

70e minuut.
Daar is Getov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergüneş is nu in balbezit. Getov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Getov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ecevit rent richting de bal. Ecevit passt de bal met de wreef. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel. Gombár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - güzeltepe 4:0

74e minuut.
Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Getov de bal. Semov rent richting de bal. Ergüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kurul verovert de bal door een tackle van achteren. Kurul passt de bal zonder na te denken. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel. Gombár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - güzeltepe 5:0

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Ecevit de bal onder controle te krijgen. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Yusifoğlu de bal. Yusifoğlu passt de bal zonder na te denken. Ecevit is nu in balbezit. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - güzeltepe 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 26%, güzeltepe 74%.
Crijevo FK - güzeltepe 6:0