Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Star Cafe 2021 elche21
Normal Tactiek elche21
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 35.1
average Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi passt de bal met de wreef. Vinereanu probeert naar een medespeler te passen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - elche21 0:1

4e minuut.
Daar is Keçeciler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körmükçü is nu in balbezit. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vinereanu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmangazi heeft problemen om de bal te vangen. Vinereanu speelt de bal door. Turi rent richting de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi passt de bal in één keer door. Daar is Turi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turi draait met de bal, schiet en ... Adak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - elche21 0:2

10e minuut.
Daar is Keçeciler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağanay is nu in balbezit. Schneider onderschept slim de pass. Turi rent richting de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap. Adak bokst de bal weg. Turi rent richting de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Turi speelt de bal door. Klungelig pakt Schneider de bal. Körmükçü rent richting de bal. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Körmükçü heeft problemen om de bal te vangen. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vişoiu. Vişoiu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Schneider kopt de bal weg. Turi is nu in balbezit. Turi passt de bal zonder na te denken. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Osmangazi passt de bal met de wreef. Vinereanu heeft problemen om de bal te vangen. Vinereanu probeert naar een medespeler te passen. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Metev met een sublieme pass. Osmangazi geeft een hoge lob. Turi is nu in balbezit. Turi geeft de bal voor. Tanay kopt de bal weg. Adak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cafe 2021 73%, elche21 27%.
Star Cafe 2021 - elche21 0:2

56e minuut.
Gömleksiz probeert naar een medespeler te passen. Metev is nu in balbezit. Metev geeft een lange en hoge pass. Turi rent richting de bal. Turi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vişoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi probeert naar een medespeler te passen. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Osmangazi onderschept slim de pass. Vişoiu is nu in balbezit. Vişoiu geeft een hoge lob. Turi is nu in balbezit. Turi schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Alemdar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Metev de bal onder controle te krijgen. Metev geeft een lange en hoge pass. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap. Adak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Turi geeft een lange en hoge pass. Tüzün probeert de bal aan de voet te houden. Schneider is nu in balbezit. Schneider schiet op doel. Adak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - elche21 0:3

82e minuut.
Metev passt de bal zonder na te denken. Kahvecioğlu is nu in balbezit. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvecioğlu onderschept slim de pass. Kahvecioğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Osmangazi verovert de bal door een tackle van achteren. Osmangazi speelt de bal door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - elche21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cafe 2021 58%, elche21 42%.
Star Cafe 2021 - elche21 0:4