Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elche21 Star Cafe 2021
elche21 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Vişoiu geeft de bal voor. Daar is Alemdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ... Selçuklu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tanay geeft de bal voor. Inworp. Vişoiu met de inworp. Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider draait met de bal, schiet en ... Adak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel. Adak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Osmangazi geeft een hoge lob. Daar is Körmükçü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tanay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
elche21 - Star Cafe 2021 1:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Körmükçü is nu in balbezit. Schneider onderschept slim de pass. Schneider draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu met een sublieme pass. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vinereanu geeft een lange en hoge pass. Schneider kopt de bal weg. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Metev geeft een lange en hoge pass. Okçun probeert de bal met de borst te controleren. Selçuklu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel. Adak bokst de bal weg.

42e minuut.
Vinereanu heeft problemen om de bal te vangen. Çağanay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinereanu. Vinereanu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Körmükçü geeft een lange en hoge pass. Acemi rent richting de bal. Vişoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Vişoiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elche21 33%, Star Cafe 2021 67%.
elche21 - Star Cafe 2021 1:0

46e minuut.
Alemdar speelt de bal door. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider is nu in balbezit. Schneider schiet op doel. Adak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elche21 - Star Cafe 2021 2:0

67e minuut.
Gömleksiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şekerci komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi is nu in balbezit. Osmangazi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Selçuklu de bal. Selçuklu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Körmükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Körmükçü speelt de bal door. Şekerci is nu in balbezit. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Osmangazi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pakbaz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev passt de bal zonder na te denken. Vişoiu is nu in balbezit. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Körmükçü heeft problemen om de bal te vangen. Vişoiu is nu in balbezit. Vişoiu probeert naar een medespeler te passen. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elche21 19%, Star Cafe 2021 81%.
elche21 - Star Cafe 2021 2:0