Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varsakspor güzeltepe
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 33.9
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Özkalaycı is nu in balbezit. Seba verovert de bal door een tackle van achteren. Sarı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarı krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Keskinoğlu de bal. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Cemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Özkalaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba onderschept slim de pass. Seba geeft een lange en hoge pass. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Semov geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło kopt de bal weg. Klungelig pakt Kocaer de bal. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Cemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Çimşir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leibur met de inworp. Štoch is nu in balbezit. Štoch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Getov rent richting de bal. Şanlıata onderschept slim de pass. Şanlıata geeft de bal voor. Klungelig pakt Özkalaycı de bal. Özkalaycı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Seba de bal. Özkalaycı is nu in balbezit. Seba onderschept slim de pass. Sarı rent richting de bal. Sarı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Varsakspor - güzeltepe 1:0

29e minuut.
Keskinoğlu rent richting de bal. Krátoška bereikt de bal nog maar net als eerste. Krátoška passt de bal in één keer door. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Varsakspor - güzeltepe 1:1

29e minuut.
Sarı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özkalaycı de bal. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Štoch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Çimşir de bal. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel. Cemre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsakspor - güzeltepe 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsakspor 62%, güzeltepe 38%.
Varsakspor - güzeltepe 1:2

46e minuut.
Štoch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Semov de bal. Semov met een sublieme pass. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Zalluhoğlu rent richting de bal. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Cemre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Dowgiałło raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziyue komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Štoch geeft een lange en hoge pass. Cemre probeert naar een medespeler te passen. Kisielewski kopt de bal weg. Toderaşca controleert de bal met de borst. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Semov rent richting de bal. Semov passt de bal in één keer door. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Cemre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsakspor - güzeltepe 1:3

64e minuut.
Sarı is nu in balbezit. Sarı passt de bal in één keer door. Daar is Kırpmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Štoch geeft een lange en hoge pass. Toderaşca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keskinoğlu. Keskinoğlu krijgt een gele kaart. Toderaşca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kisielewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Krátoška probeert naar een medespeler te passen. Semov is nu in balbezit. Semov geeft een lange en hoge pass. Krátoška rent richting de bal. Krátoška haalt uit met een fantastische trap. Cemre bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsakspor - güzeltepe 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsakspor 57%, güzeltepe 43%.
Varsakspor - güzeltepe 1:4