Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REALl HAMİDİYE Crijevo FK
Normal Tactiek 5-3-2 yeni
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 39
waardeloos Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Ertelemez probeert de bal aan de voet te houden. Ergüneş onderschept slim de pass. Ergüneş passt de bal met de wreef. Dolák rent richting de bal. Dolák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kurul speelt de bal door. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş passt de bal met de wreef. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák schiet op doel. Kemer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Dolák is nu in balbezit. Hergül rent richting de bal. Dolák verovert de bal door een tackle van achteren. Dolák schiet op doel. Na een snelle pass probeert Asilsu de bal onder controle te krijgen. Kemer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ergüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Ergüneş probeert naar een medespeler te passen. Asilsu verovert de bal door een tackle van achteren. Dolák is nu in balbezit. Dolák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yusifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák met een sublieme pass. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kurul is nu in balbezit. Kurul passt de bal met de wreef. Ergüneş rent richting de bal. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REALl HAMİDİYE - Crijevo FK 0:1

21e minuut.
Kemer met een harde bal richting middenveld. Marcisz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ergüneş de bal. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Kemer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REALl HAMİDİYE - Crijevo FK 0:2

23e minuut.
Asilsu probeert de bal aan de voet te houden. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilsu is nu in balbezit. Dolák onderschept slim de pass. Dolák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Marcisz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz met een sublieme pass. Kurul speelt de bal door. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REALl HAMİDİYE 73%, Crijevo FK 27%.
REALl HAMİDİYE - Crijevo FK 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Hun de bal. Yusifoğlu met een sublieme pass. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák draait met de bal, schiet en ... Kemer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REALl HAMİDİYE - Crijevo FK 0:3

51e minuut.
Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş passt de bal in één keer door. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REALl HAMİDİYE - Crijevo FK 0:4

63e minuut.
Marcisz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz met een sublieme pass. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yusifoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ezgeç is nu in balbezit. Yusifoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Ezgeç moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ezgeç kan niet meer verder spelen. Ruhi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szegletes geeft een hoge lob. Dolák kopt de bal weg. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel. Kemer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Kurul de bal. Kurul speelt de bal door. Dolák is nu in balbezit. Dolák schiet op doel. Kemer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REALl HAMİDİYE - Crijevo FK 0:5

77e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Marcisz passt de bal in één keer door. Ergüneş rent richting de bal. Dolák rent richting de bal. Dolák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REALl HAMİDİYE - Crijevo FK 0:6

79e minuut.
Ergen onderschept slim de pass. Ergen speelt de bal door. Kunt probeert naar een medespeler te passen. Dinç rent richting de bal. Dinç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REALl HAMİDİYE - Crijevo FK 1:6

80e minuut.
Daar is Marcisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz met een sublieme pass. Dolák rent richting de bal. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Kemer bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dolák is nu in balbezit. Dolák passt de bal met de wreef. Marcisz is nu in balbezit. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Marcisz passt de bal in één keer door. Kurul heeft problemen om de bal te vangen. Kurul speelt de bal door. Ergüneş heeft problemen om de bal te vangen. Ergüneş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REALl HAMİDİYE 63%, Crijevo FK 37%.
REALl HAMİDİYE - Crijevo FK 1:6