Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crijevo FK REALl HAMİDİYE
5-3-2 yeni Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
46 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Hergül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolák onderschept slim de pass. Dolák met een sublieme pass. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kurul passt de bal in één keer door. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit passt de bal met de wreef. Dolák rent richting de bal. Dolák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szegletes geeft een hoge lob. Hergül is nu in balbezit. Hergül probeert naar een medespeler te passen. Dolák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolák schiet op doel. Kemer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 1:0

15e minuut.
Taşdelen rent richting de bal. Ecevit verovert de bal door een tackle van achteren. Ecevit passt de bal in één keer door. Dolák is nu in balbezit. Dolák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dolák verovert de bal door een tackle van achteren. Taşdelen is nu in balbezit. Dolák onderschept slim de pass. Dolák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 2:0

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ecevit zal de hoekschop nemen. Dolák rent richting de bal. Dolák draait met de bal, schiet en ... Kemer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 3:0

22e minuut.
Hergül rent richting de bal. Dolák onderschept slim de pass. Dolák speelt de bal door. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kunt probeert de bal aan de voet te houden. Üçer is nu in balbezit. Kunt begaat een overtreding. Kunt krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Marcisz onderschept slim de pass. Marcisz passt de bal in één keer door. Yusifoğlu speelt de bal door. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dolák rent richting de bal. Dolák passt de bal in één keer door. Hergül heeft problemen om de bal te vangen. Dolák onderschept slim de pass. Dolák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 4:0

37e minuut.
Hergül rent richting de bal. Hergül probeert naar een medespeler te passen. Kurul met een sublieme pass. Dolák rent richting de bal. Dolák haalt uit met een fantastische trap. Kemer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Asilsu speelt de bal door. Klungelig pakt Kurul de bal. Kurul passt de bal zonder na te denken. Dolák rent richting de bal. Dolák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 5:0

43e minuut.
Dolák is nu in balbezit. Dolák schiet op doel. Asilsu probeert de bal met de borst te controleren. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 24%, REALl HAMİDİYE 76%.
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 6:0

49e minuut.
Taşdelen rent richting de bal. Taşdelen speelt de bal door. Kurul rent richting de bal. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dolák geeft de bal voor. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Yusifoğlu speelt de bal door. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit passt de bal zonder na te denken. Dolák rent richting de bal. Dolák draait met de bal, schiet en ... Kemer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Marcisz passt de bal met de wreef. Yusifoğlu speelt de bal door. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Uralsoy probeert de bal aan de voet te houden. Kemer bokst de bal weg.

65e minuut.
Dolák onderschept slim de pass. Dolák passt de bal in één keer door. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 7:0

71e minuut.
Yusifoğlu passt de bal zonder na te denken. Dolák is nu in balbezit. Dolák passt de bal met de wreef. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Kemer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szegletes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Sobay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák onderschept slim de pass. Dolák schiet op doel. Kemer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Daar is Asilsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolák is nu in balbezit. Dolák passt de bal met de wreef. Ecevit heeft problemen om de bal te vangen. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kurul kopt de bal weg. Hun is nu in balbezit. Ecevit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ecevit krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Kurul de bal. Kurul probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ecevit de bal. Dolák is nu in balbezit. Dolák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 8:0

80e minuut.
Klungelig pakt Dolák de bal. Kurul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurul passt de bal zonder na te denken. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hergül de bal. Dolák rent richting de bal. Dolák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Kurul de bal. Kurul geeft de bal voor. Hergül heeft problemen om de bal te vangen. Dolák is nu in balbezit. Dolák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 22%, REALl HAMİDİYE 78%.
Crijevo FK - REALl HAMİDİYE 9:0