Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
güzeltepe Star Cafe 2021
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Leibur onderschept slim de pass. Štoch probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski haalt uit met een fantastische trap. Adak bokst de bal weg. Toderaşca is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - Star Cafe 2021 1:0

5e minuut.
Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Štoch met een sublieme pass. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Keçeciler passt de bal zonder na te denken. Krátoška bereikt de bal nog maar net als eerste. Krátoška passt de bal zonder na te denken. Daar is Semov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - Star Cafe 2021 2:0

14e minuut.
Çağanay met een sublieme pass. Daar is Keçeciler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körmükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kisielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - Star Cafe 2021 3:0

16e minuut.
Daar is Çağanay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler begaat een overtreding. Keçeciler krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krátoška onderschept slim de pass. Krátoška geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - Star Cafe 2021 4:0

19e minuut.
Kisielewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Adak trapt de bal weg van het doel. Semov is nu in balbezit. Semov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - Star Cafe 2021 5:0

22e minuut.
Semov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Okçun de bal onder controle te krijgen. Alemdar rent richting de bal. Kisielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kisielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kisielewski met een sublieme pass. Tanay rent richting de bal. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca schiet op doel. Adak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - Star Cafe 2021 6:0

33e minuut.
Keçeciler speelt de bal door. Daar is Štoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoch geeft een hoge lob. Toderaşca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - Star Cafe 2021 7:0

43e minuut.
Krátoška kopt de bal weg. Klungelig pakt Štoch de bal. Štoch geeft een hoge lob. Semov rent richting de bal. Semov draait met de bal, schiet en ... Adak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güzeltepe 28%, Star Cafe 2021 72%.
güzeltepe - Star Cafe 2021 7:0

60e minuut.
Klungelig pakt Seba de bal. Keçeciler is nu in balbezit. Seba verovert de bal door een tackle van achteren. Çağanay verovert de bal door een tackle van achteren. Çağanay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Acemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herranz rent richting de bal. Herranz speelt de bal door. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - Star Cafe 2021 8:0

81e minuut.
Klungelig pakt Kisielewski de bal. Kisielewski geeft een hoge lob. Okçun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Semov geeft een lange en hoge pass. Kisielewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Çağanay probeert naar een medespeler te passen. Štoch is nu in balbezit. Štoch met een sublieme pass. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güzeltepe 38%, Star Cafe 2021 62%.
güzeltepe - Star Cafe 2021 8:0