Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOSYETİK KARGALAR REALl HAMİDİYE
DÖRTLÜ Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 15.4
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Hergül bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergül passt de bal in één keer door. Uralsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ourgios rent richting de bal. Ourgios draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - REALl HAMİDİYE 1:0

11e minuut.
Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergül rent richting de bal. Ourgios verovert de bal door een tackle van achteren. Asilsu is nu in balbezit. Ourgios onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Osada is nu in balbezit. Ulay is nu in balbezit. Ulay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ourgios de bal. Ourgios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Uralsoy kopt de bal weg. Taşdelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşdelen geeft een hoge lob. Motyliński met een sublieme pass. Uralsoy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - REALl HAMİDİYE 2:0

33e minuut.
Ulay geeft de bal voor. Asilsu kopt de bal weg. Taşdelen heeft problemen om de bal te vangen. Ourgios rent richting de bal. Ourgios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - REALl HAMİDİYE 3:0

42e minuut.
Uralsoy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ourgios de bal. Uralsoy is nu in balbezit. Ourgios onderschept slim de pass. Ourgios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOSYETİK KARGALAR 47%, REALl HAMİDİYE 53%.
SOSYETİK KARGALAR - REALl HAMİDİYE 3:0

48e minuut.
Hergül is nu in balbezit. Motyliński onderschept slim de pass. Motyliński passt de bal met de wreef. Ourgios rent richting de bal. Ourgios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Motyliński speelt de bal door. Hun rent richting de bal. Taşdelen probeert naar een medespeler te passen. Ourgios rent richting de bal. Ourgios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - REALl HAMİDİYE 4:0

78e minuut.
Ruhi met een sublieme pass. Klungelig pakt Dinç de bal. Ourgios verovert de bal door een tackle van achteren. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. Kemer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - REALl HAMİDİYE 5:0

82e minuut.
Altınordu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebigil rent richting de bal. Nebigil geeft de bal voor. Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourgios draait met de bal, schiet en ... Kemer bokst de bal weg. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Karan is nu in balbezit. Karan geeft een lange en hoge pass. Taşdelen probeert de bal aan de voet te houden. Ourgios rent richting de bal. Ourgios draait met de bal, schiet en ... Kemer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOSYETİK KARGALAR 26%, REALl HAMİDİYE 74%.
SOSYETİK KARGALAR - REALl HAMİDİYE 5:0