Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crijevo FK LION UNITED
5-3-2 yeni Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.7
good Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Karaoğlu onderschept slim de pass. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu passt de bal in één keer door. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dolák heeft problemen om de bal te vangen. Dolák passt de bal zonder na te denken. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş onderschept slim de pass. Ergüneş schiet op doel. Tarkan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - LION UNITED 1:0

10e minuut.
Dolák passt de bal met de wreef. Kurul probeert naar een medespeler te passen. Türkerler rent richting de bal. Dolák verovert de bal door een tackle van achteren. Dolák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tarkan met een harde bal richting middenveld. Kurul rent richting de bal. Kurul passt de bal in één keer door. Dolák rent richting de bal. Dolák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - LION UNITED 2:0

23e minuut.
Marcisz speelt de bal door. Dolák rent richting de bal. Ergüneş is nu in balbezit. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák haalt uit met een fantastische trap. Tarkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kunt geeft een lange en hoge pass. Süphanoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş onderschept slim de pass. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Turnasoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dink bereikt de bal nog maar net als eerste. Dink passt de bal zonder na te denken. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - LION UNITED 3:0

34e minuut.
Dayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayı geeft de bal voor. Szegletes met een sublieme pass. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szegletes kopt de bal weg. Klungelig pakt Yeneralp de bal. Ergüneş speelt de bal door. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Türkerler rent richting de bal. Dolák onderschept slim de pass. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - LION UNITED 4:0

41e minuut.
Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Dolák is nu in balbezit. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Süphanoğlu rent richting de bal. Süphanoğlu passt de bal met de wreef. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Dolák rent richting de bal. Dolák schiet op doel. Tarkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Dayı passt de bal in één keer door. Marcisz geeft een lange en hoge pass. Ergüneş kopt de bal weg. Dolák rent richting de bal. Dolák haalt uit met een fantastische trap. Tarkan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 23%, LION UNITED 77%.
Crijevo FK - LION UNITED 4:0

47e minuut.
Szegletes geeft een lange en hoge pass. Dayı kopt de bal weg. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ergezer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ergüneş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolák springt en kopt de bal. Tarkan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Tarkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Šverdík speelt de bal door. Dolák rent richting de bal. Karaoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Marcisz met een sublieme pass. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş passt de bal in één keer door. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tarkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Šverdík probeert de bal aan de voet te houden. Kurul rent richting de bal. Kurul speelt de bal door. Dolák is nu in balbezit. Dolák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
İnceman geeft de bal voor. Inworp. Dolák met een snelle inworp. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Marcisz met een sublieme pass. Dolák probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert İnceman de bal onder controle te krijgen. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Turnasoy passt de bal met de wreef. Daar is Kurul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurul probeert naar een medespeler te passen. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel. Tarkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Türkerler is nu in balbezit. Dolák onderschept slim de pass. Dolák speelt de bal door. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Karaoğlu is nu in balbezit. Dolák verovert de bal door een tackle van achteren. Dolák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ergüneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergüneş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Yusifoğlu de bal onder controle te krijgen. Kurul met een sublieme pass. Dolák rent richting de bal. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kurul probeert naar een medespeler te passen. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Dolák rent richting de bal. Dolák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Marcisz geeft een hoge lob. Dayı rent richting de bal. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Tarkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Kurul speelt de bal door. Dolák controleert de bal met de borst. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Karaoğlu geeft de bal voor. Ergezer kan de bal niet met de borst controleren. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Tarkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - LION UNITED 5:0

86e minuut.
Yeneralp probeert naar een medespeler te passen. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu passt de bal zonder na te denken. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - LION UNITED 6:0

88e minuut.
Süphanoğlu speelt de bal door. Dolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolák passt de bal zonder na te denken. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 17%, LION UNITED 83%.
Crijevo FK - LION UNITED 6:0