Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LION UNITED Crijevo FK
Normal Tactiek 5-3-2 yeni
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen average


5e minuut.
Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Ergüneş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeneralp. Yeneralp krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kurul verovert de bal door een tackle van achteren. Kurul speelt de bal door. Ecevit is nu in balbezit. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel. Tarkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - Crijevo FK 0:1

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ergezer trapt de bal weg van het doel. Marcisz kopt de bal weg. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - Crijevo FK 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Ecevit de bal. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Marcisz met een sublieme pass. Ergüneş is nu in balbezit. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yeneralp is nu in balbezit. Ecevit onderschept slim de pass. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel. Tarkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - Crijevo FK 0:3

21e minuut.
Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Ergüneş geeft een hoge lob. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Türkerler geeft de bal voor. Szegletes rent richting de bal. Szegletes passt de bal zonder na te denken. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel. Tarkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Yeneralp is nu in balbezit. Kurul rent richting de bal. Kurul passt de bal met de wreef. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - Crijevo FK 0:4

32e minuut.
İnceman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yusifoğlu met de inworp. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ergüneş rent richting de bal. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ergüneş de bal. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ergüneş is nu in balbezit. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ergüneş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LION UNITED 76%, Crijevo FK 24%.
LION UNITED - Crijevo FK 0:4

48e minuut.
Ecevit rent richting de bal. Ergüneş is nu in balbezit. Ecevit is nu in balbezit. Klungelig pakt Ergüneş de bal. Ergüneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - Crijevo FK 0:5

55e minuut.
Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu passt de bal in één keer door. Ergüneş is nu in balbezit. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Tarkan bokst de bal weg.

61e minuut.
Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Ecevit is nu in balbezit. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Türkerler heeft problemen om de bal te vangen. Ecevit is nu in balbezit. Ergüneş rent richting de bal. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - Crijevo FK 0:6

73e minuut.
Tarkan trapt de bal weg van het doel. Kurul is nu in balbezit. Kurul speelt de bal door. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - Crijevo FK 0:7

79e minuut.
Ergüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Ergüneş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ecevit de bal. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Yurtseven kopt de bal weg. Marcisz speelt de bal door. Yusifoğlu geeft de bal voor. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LION UNITED 82%, Crijevo FK 18%.
LION UNITED - Crijevo FK 0:7